[QUOTE=bide-vahshi;32332]
نقل قول نوشته اصلی توسط AlIrEzA.IRAN نمایش پست ها
اینو اتفاقا با همر های جنوب غرب زدم لذت ببریبا ساید دیگه فقط کتیبه جمع کردم
لذت ببرهی میگی 3-1!!!اینو تک سایده زدم اتفاقا!!گفتم نگی نامردی زدمت!!ببین پست رو با همر های جنوب غرب زدم و کاتا و کلین و همه چی از جنوب غرب بود حتی اینسرت شکن ها!فقط هیرو با نیرو زده شد برای جمع کردن کتیبه از شمال شرق!!!حالا شما بگو فشار!من میگم با همر زاپاتا و assassinو extractزده شدین!!!اینا هم متا ببینی مال جنوب غرب بودند از شمال شرق هیچی روت لانچ نشد!!!
پ.ن:از فشار منظورتون فیک دادن و پریدن همرهاتونه؟))))))چه فشاری وای وای))یکم ببینی هنوز حتی اتک ریل رو ما نزدینفشار مشخصه!

پ.ن2:گفتم که جواب فیک گاهی ریل هست اگر شما فیک میرید من مستقیم با فیک هام ریل میزنمگفتم اذیتم نکنید گوش ندادید

- - - Updated - - -

باز هم خبری در راه است اومدن بزنند همر رو بلند کردند سر راه دهکده چیف شد و اون همر هیچوقت به مقصد نرسید!!!

فشار؟بله بله فشار)))پلنر کو؟:دی
chief.jpg

درود بر همه دوستان
علیرضا مجبورم کردی بگم
زیاد کری نخون من هم آمدم تو این سرور با تیم خوبی هم آمدم
تو کدوم ساید فرقی نمیکنه کاری نکن از تو ساید خودت ناشتاس بزنمت
مجتبی باز جو راه انداختی خخخخخخخخخخخ
علیرضا جان بازی بکن بادیگرون هم سر به سر نزار بزار سرور خوبی باشه
پیروز و پاینده و سربلند باشید
عطا
]
خوب دیشب درگیر بودم یادم رفت جواب بدم!
اول سلام!
دوم این که آقا عطا شما هرجا اومدی بازی کردی ساپورتر یه ساید بودی آخر سر هم اون ساید حذف کرده حالا به زور دلیل جور کردند)))
دومین مورد شما داری میگی کاری نکن از ساید خودت بزنمت؟کاری نکن من یه کاری کنم اکانتت با اکانتم ipمشترک بخوره!!!
سومین مورد من اگر به این حجم از سن میرسیدم قاعدتا دنبال کل کل کردن با دیگران نبودم و سعی میکردم نگران آخرت و اون دنیام باشم!
چهارمین مورد شما اگر بازی بلد بودی خودت یه سرور میومدی بازی نه گلد 200نفرو بدی آخر سر هم حذف اکانت و این داستانا!
و مورد آخر ادعا بازی کثیف نکن!مطمعن باش سه همر خودی بیاد روم به صورت فیک من 5تا همر میزنم رو سایدت!فکر کنم همه این رو دیدند!

پ.ن:خدایا شکرت مارو درگیر کسانی کردی که حتی نمیدوند بازی چطوریه میشینند فقط خوب حرف میزنند و عمل بلد نیستند!
پ.ن2:عطا جان شما بیا یه 20تا موج رو من بچین فقط خداوکیلی خودت بزن اگر زیر 40ثانیه زدی بهت جایزه میدم))