نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اینجوری که این آقا پسر الان داره دست و پا میزنه واقعا" دیدنیه اذیتش نکنید بزارین سوالاتشو از مدیریت سرور بپرسه ))) متای توافقی؟چینج میل شد توسط دشمن فرضی؟چون وی پی ان بچه های جنوب بود آیپی خوردی؟ =)) پاشو برو یه آب به سروصورتت بزن از شوک بیای بیرون اول مثل فضیه نون کپت شد که اول گفتی یه هفته قبل نقشه 30 کی بود با 1 کی کاتا بعدش یه عکس گذاشتی 100 کی بعد دوستت میگفت 120 کی )) کلا" شما خوبی )
    جا داره منم از محمد تشکر کنم شمام زحمت کشیدی داداش ولی سر داستانایی که خیلی خوب میدونی نمی تونستم تحمل کنم دیگه رفتم
    در جواب اون دوست خوبمونم که پنجاه تا سرور همزمان بازی میکنه برای مدالش الان داره در مورد آرش سوال میکنه با چاشنی نمک و کنایه باید عرض کنم که شما اگه پلیر ساید حساب میشدی که می فهمیدی آرش 2 ماه پیش پسورد و ایمیل هولدر رو گذاشت کف روم تلگرام گفت دیگه نمیام قبلشم می خواست حذف کنه که گفت اکانت هولدره با کتیبه و سه تا همر حیفه داد به بچه ها 100 هزار تومنم گلد خرید زد روش که امثال شمایی که طرز فکرت اینه "اونی که میخواد واندر صد کنه باید خرج کنه" دهنشون بسته شه این جمله برات آشناست؟ شما بشین ریدتو بزن مدالتو بگیر نمک پرونی نکن تو سروری که توش این قدر بی تاثیر بودی که همرت لانچ شد نیومدی چک کنی 20% قهرمانت درسته یا نه. 24 ایم که ملت رو اکانتت بودن تعدیلتو میزدن تازه زبونتم که ماشالااا کلا" شمام مثل همون آقا پسر خوبی! برین با هم توپ بازی کنین اصلا"
    ویرایش توسط Osiris : 01-16-2017 در ساعت 06:11 PM

کلمات کلیدی این موضوع