مرد مومن تو با کاهن های ساید ما اینسرت کردی !
اگر اون کسی که تو رو زده بوده من بودم که بهت دف نمیزاشتم بدن !!
اصلا به عقل آدم جور نمیاد داری میگی تقصیر من بوده بعد یعنی من یکی رو بزنم بعد بهش دف هم بدم واسه اینسرت و ... ؟!
این همه پلن زدم تو سرور بهت ثابت نشده من بخوام یه جا رو صفر کنم ده تا همر هم شده میدم و صفر میکنم اصلا لانچ های من در حدی هست که 20 ثانیه بین موج اول و آخر فاصله بیوفته ؟! یه چی بگو من حداقل خندم نگیره !
والا کسی که خودش رو به در و دیوار کوبید تو بودی نه من ! لینک هاش هم هست موفق باشی پهلوون !
خوبه قبلا گفتم باز میگم متای زیر اسمش متای زیر هست ؛
تو که خودتو تافته و جدا بافته میدونی و به قول خودت از اول سرور کسی که متا کرد تو نبودی و نوید بوده و تکی بازی کردی و تکی هم هر کسی رو بخوای میزنی ! بعد من چرا باید به بازیکنی که تکی بازی میکنه بیام سیاست ساید و متا رو بگم ؟
تو نبودی میگفتی آرش به من زنگ زده بود دو ماه پیش بیا متا کنیم ، تو نبودی میگفتی من میزنم شمال شرق رو کلین میکنم ؟
پیام هات هنوز تو گروه هستا !
دیگه همه کسایی که منو میشناسن میدونن، من اهل خرید و فروش نیستم، بار ها هم پلن رفتم زدم مردونه زدم مردونه دیوار شدم دم همه کسایی که شرکت کردن هم گرم هرچند همیشه نصف بیشتر همر های پلن از خودم بوده ؛
اینکه یکی تو ساید دیگه به یکی دیگه میفروشه یا چنج میل میده یا پسوردش عوض میشه یا کجا لانچ میکنه به من ربطی نداره، از من و ی پ ی ا ن خواستن دادم، حالا سر همین آی پی خورده من از مدریت تقاضا دارم آی پی سیستمی نه آی پی اینترنتی، بلکه آی پی سیستمی لانچر پلن ها رو در بیاره اگر 1% با من یکی بود من همینجا از تاریخ دژکوب کناره گیری میکنم و حذف میکنم%
ولی بازم میگم؛
سنگ از ارزش الماس کم نمیکنه ؛
موفق باشید