-

نوشته اصلی توسط
Saeid.Italiano
درود مجدد
شایان عزیز حق با شما بود هممون سرکار بودیم یه چند تا مسئله
اول اینکه یه 20 روزی هست جنوب غرب کسی فروم نمیاد این برا من سوال شده بود که چرا این پلنایی که زدن نمیام جواب بدن فروم اون جنوب غربی که معمولا میان می ترکونن بعد از هر پلن
دوم اینکه یه سری پلن رفتن که کلا جای سوال داشت خیلی خیلی مسخره بود بیشتر به نفع شمال شرق بود مثلا همین همراشون رو کوبیدن به واندر اگه یادت باشه بهت گفتم تا امار همرتو دادی اتک اومد روت شایان این یعنی یه نفر داشت امارتو میداد ......
از دوستان جنوب غرب انتظار نداشتم دیگه ، اخه این چه کاریه چیو فروختین ؟؟؟شرافت به چه قیمتی خو حداقل به ما هم می گفتین بابا دمتون گرم ما چقدر خوشحال بودیم که رقیبهای خوبی تو این سرور داریم....
آقا به خدا این بازی اینقدر ارزش نداره که بخوای هم پول خرج کنی هم اینقدر کثیف بازی کنی خواهشا مولتی هانتر به شدت برخورد کنه چون یکسال وقت ما گرفته شد برا هیچ ...
در اخر باید بگم من این برنده شدن رو نمی خوام از اتحاد اومدم بیرون و یه اتحاد دیگه زدم مهم نیس برنده بشم مهم اینه پاک بازی می کنم هر کی خواست پاک بازی کنه بیاد
بدرو
سعید جان داداش اگه ینفر کاری کرده نذار به حساب یه ساید
ما بعد یسری جریانات کلا تصمیم گرفتیم فروم نیایم اگه بخوای پیامشو پیدا یمکنم میفرستم اگه هم قبول نداری از هرکی قبول داری بپرس بهت میگه
کل جریاناتم توی پست قبل گفتم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
RED LINE
سعید جان داداش اگه ینفر کاری کرده نذار به حساب یه ساید
ما بعد یسری جریانات کلا تصمیم گرفتیم فروم نیایم اگه بخوای پیامشو پیدا یمکنم میفرستم اگه هم قبول نداری از هرکی قبول داری بپرس بهت میگه
کل جریاناتم توی پست قبل گفتم
شما که از اولشم قابل احترام بودی