-

نوشته اصلی توسط
mhpooya
به نظر من کسی که میاد اکانت می خره بابت زحمت یه نفر پول میده بهش . اما کسی که میاد اکانت هولدرو می خره درسته پول میده به صاحب اکانت اما زحمت یه سایدو به گند میکشه.
- - - Updated - - -
خداحافظ همگی خداحافظ دژکوب و بچه هایی که درست بازی کردن و واقعا رفیق بودن و ارزش بازی رو تو رفاقت دیدن
سلام
میشه واضحتر توضیح بدید چی شده؟؟؟
-

نوشته اصلی توسط
sw team
سلام
میشه واضحتر توضیح بدید چی شده؟؟؟
انقدر زشت و زننده هست که شرم آور توضیح دادنش حوصله توضیحشم نیست .. فقط برید ببینید ایمیل های اکانت کلابزوینگر و وایت برد عوض شد.
یه روز خوب میاد که نگیم یه روز خوب میاد
که بگیم یه روز خوب اومد
یه روز خوب داریم
M1: stupid
L1: KodoEEn
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
موضوع اینه دوستان ده روز قبل من مریض بودم و به خاطر قرص هایی که می خوردم همش خواب بودم
این آقا میلاد از اکانت wolfland چند روز قبلترش با پول امیر پرشین رفته اکانتهای کلابزوینگر و وایتبرد رو خریده
تکرار می کنم میلاد از اکانت wolfland
و در همین مدت که من مریض بودم و پای اکانت نبودم همر این دو اکانت رو روی من لانچ کرده
دو ساعت مونده بود اتک بشینه تازه من اومدم روی اکانت و به بچه های گفتم ریله . و همیشه به بچه ها گفته بودم پلن چیف بیاد رو من با توجه به اینکه ته نقشه هستم وفا داری اکانتو پایین میارم تا همرها برن داخل هم . انقدر دیر دیدم که فرصت نکردم
همینجا اعلام می کنم قبلا هم گفتم وقتی یک نفر مثل محمد رضا salt از یه ساید دیگه میاد ان ای اکانت میسازه هیچ تعلق خاطری به ساید نداره این آدم و بازی ساید رو خراب می کنه .
و همچنین از همون اول گفتم کسی مثل میلاد wolfland که به خاطر گلد شرافت تمام سالهای بازیشو میزاره زیر پا و اهداف یه ساید رو با اهداف گلد ساپورتر یکی می کنه از حد اندازه شرافت برای لیدر شدن یه ساید کاملا به دوره
یه روز خوب میاد که نگیم یه روز خوب میاد
که بگیم یه روز خوب اومد
یه روز خوب داریم
M1: stupid
L1: KodoEEn
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن