-
عزیزان این همه ادعا نمیدونم برای چیه
سرور 50ایکس که دژکوب محسوب نمیشه ، یه سرگرمی و یه بازی که بیکار نباشی ، شما هایی که این همه ادعا دارین یه سرور نرمال هر نفر تک اکانت ریجست کنه بیاد ببینه میتونه اصلا تا کتیبه ها وایسه یا نه ! نه اینکه هر نفر 15 تا اکانت ریجست کنه تو ساید خودش ، 5 تا هم ساید حریف و 5 تا اکانتم بخره
نه اینکه مثلا یه اکانت 5 تا کپ 150% رو بزاره زیر رید ساعتی 40میل منابع ببره بعد بیاد بگه من فلانم ،
سرور 3x به بالا دیگه فانه ، اونم 3x هم باید فینال باشه
کل پلن 50ایکس میشه ردیف کردن همر پشت سر هم ، کپ رید دادن و اکانت خریدن و و و .........
بعد جالبه واسه این چیزا واسه هم کری هم میخونن
یه بنده خدایی میگفت والا من روم نمیشه سرور 50ایکس رو بازی کنم بعد بیام بگم فلان کردم 
ماشاله انقد همه چیز سرور حساب شدست که کل رکورد های دژکوب توی این سرورا به دست دلاور مردان کشورم داره شکسته میشه
)))))
بابا 4تا اسباب بازی بالا پایین کردنو اکانت خریدن گلد ساپورت شدنه کل سرور که دیگه ادعا نداره فدات شم
پ.ن : منظورم شخص خاصی نیست ، کلا گفتم یه توضیحاتی بدم شر بخوابه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوستان عزیز با سلام و احترام ما هم میایم شمال شرق اگه خدا بخواد
خوشحال میشیم همه تیم های مدعی هم بیان و بازی سالم و پاکی رو شاهد باشیم
به سلامتی علی آقا کریمی ، آقا مهدوی کیا ، کاروی همیشه واندر 100 کن ، تیم های بدون باخت ،
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
دوستان عزیز با سلام و احترام ما هم میایم شمال شرق اگه خدا بخواد
خوشحال میشیم همه تیم های مدعی هم بیان و بازی سالم و پاکی رو شاهد باشیم
به سلامتی علی آقا کریمی ، آقا مهدوی کیا ، کاروی همیشه واندر 100 کن ، تیم های بدون باخت ،
سلام مانی جان
خیلی خوشحال میشم تو سرور ببینمت.
امیدوارم فقط اینجا نزاری رو حذف بری!!!
در خدمت همه دوستان تو بازی هستیم
دوست داریم همونطور که تیم ها ادعا میکنن قوی بیان.یکم سرور واسمون جذاب و چالشی بشه.امیدوارم فقط تا تهش بمونن و حذف نکنن:لول دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
200t
متوجه منظورم نشدی فدات شم ،
یه دور دیگه پست بنده رو بخون بعد ربطش رو به خودت و پستت توضیح بده ، چون نیاز نیس اینجا اسپم بدی
من کلی عرض کردم، و اصلا کاری به حرفای شما ندارم و مهم نیست این چیزا واسم که کی چیکار کرده
در مورد این تیمی ام که میگی باخت نداشته ماشاله کل سرور خریداری میشه ، گلد همه ساپورت میشه ، به خود بنده ام پیشنهاد شد که بیام و گلدمو تا آخر سرور نامحدود اوکی میکنن ، بعد اینکه تعداد بی نهایت اکانت مولتی زده میشه
خب الان باخت نداشتن چیز غیر طبیعی نیست
یا مثلا اکانت king bala توی فینال اون همه بیگ همر ساخت ، داشت ناتار غارت میکرد ؟ خب وقتی بتونی قوانین رو دور بزنی پوش کنی میشی برنده!
حالا سرور فینال کاری به پوش کردن نداشتن ، ولی مثلا سرور k5 m1 و و و ..... دارن گیر میدن به پوش ، حالا چرا به پوش ایشون گیر نمیدادن ؟ چون هزینه ی سنگینی برای بازی کردن و نمیتونن که چیزی بگن ( خودم روی اکانت old legend بودم )
شما خودت گلدتو داری از اونا میگیری ، اینم گفتم که نمیخواستم بگم ولی جمله آخرت مجابم کرد که بگم ، و اینکه کسی که خودش زیرپرچمه نمیاد بگه تورو نمیشناسم ، نمیشناسی دلیلش اینه که سرور های تخیلی و اسباب بازی ریجست نمیکنم معمولا
اینجا هم به درخواست رفیقام میام دف بکشم برا ساید
من ne میام اگه بیام ،
موفق باشی
سلام روزبه تویی؟؟
خوبی؟؟
چی شده انقد داغ میکنی.بازی دور هم حال میکنیم.ما که ادعایی نداشتیم.اومدن ادعا کردن جوابشون رو گرفتن.
هر کس دوس داره میتونه حرفشو بزنه و جوابشو بگیره.شما بخودت نگیر
- - - Updated - - -
[QUOTE=Reza.TNT;32078]باز میگم بحث 5 روز دیرتر یا زودتر شروع شدن نیست . بحث اینه باید یه اطلاع رسانی میکردن که حضرات میخوان سرور استارتش عقب بیافته. بحثما اینه برای بقیه هم ارزش قائل بشید. حتما هستن از بین ما که موافق تاخیر استارت سرور بودند ولی این رسم و راهش نیست. اینطوری آنی و هول هولکی تصمیم گرفتن نشانه اینه که تصمیم گیرندگان بین خودشون وحدت کلمع نداشتند.
بحث کل کل رو هم خواهشا هیچ کس به دل نگیره الی زمانیکه از کل خارج و با تحقیر و توهین همراه بشه که شخصا بدم میاد.خوب یا بد حره ای یا آماتور همه جمع شدیم تا بازی کنیم حالا زور هر کی بیشتره مبارکش باشه.
من توصیه میکنم برید آماده بشید برا سرور 25 یا همون فینال وقتتونو هدر ندید داداشیاااا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nima achelis
نیما جان فقط تو بازی پاسخ بده. اینجا شاید دلخوری پیش بیاد و فعلا راجب بازی پست گذاشتن صلاح نیست
رضا جان دلخوری پیش نمیاد گلم. بچه ست دیگه یه چی میگه.لول دی
تو بازی که حتما فشارشو میخوره.نمیدونم چرا کسایی که واندراشون کلین میشه میان اینجا ادعا میکنن!!!یا با کسایی که واندرشون کلین میشه متا میبندن یکی بره اس ای یکی ان دبیلیو!!البته واسه خنده خوبن اینا باشن.بیایین بازم ادعا کنین:لول دی
-

نوشته اصلی توسط
nima achelis
سلام مانی جان
خیلی خوشحال میشم تو سرور ببینمت.
امیدوارم فقط اینجا نزاری رو حذف بری!!!
در خدمت همه دوستان تو بازی هستیم
دوست داریم همونطور که تیم ها ادعا میکنن قوی بیان.یکم سرور واسمون جذاب و چالشی بشه.امیدوارم فقط تا تهش بمونن و حذف نکنن:لول دی
- - - Updated - - -
سلام روزبه تویی؟؟
خوبی؟؟
چی شده انقد داغ میکنی.بازی دور هم حال میکنیم.ما که ادعایی نداشتیم.اومدن ادعا کردن جوابشون رو گرفتن.
هر کس دوس داره میتونه حرفشو بزنه و جوابشو بگیره.شما بخودت نگیر
سلام
والا روزبه اصن فروم نمیاد
من رو اکانتشون تا حدودی بازی میکردم
دوستمون اومد یه چیزی نوشت جوابشم گرفتم ، چیز خاصی نبود
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن