-

نوشته اصلی توسط
Knig}{T
صورت سوالو داری پاک می کنی :دی اکانتت مگه تو ش.غ نبود؟
تا اونجا که من میدونم یکی از اون اکانت که شما میگی داشت آمار می داد کیا تو ش.غ جاسوسا تا خوده اونو نزنیم :دی
بعدش به خدا افتخار نیس این حرفا که می زنی باهاش حال نمی کردی نمیومدی سایدش که می دونستی لیدرش امدی نارو زدی چرا جار می زنی؟ الان بهت بگن تو فینال چیکار کردی بر می گردی می گی ساید ام ش.غ بود همرامو رو خوده ش.غ بلند کردم به خاطر مدال رفتم اتحاد برنده که تو ج.غ بود ؟:دی
پ.ن1:چرا دوس نمی شید با هم:دی
پ.ن2:افتخار؟ داد؟ فریاد؟
خیلی بحث طولانی هست نمیخوام واردش بشم. به صورت خلاصه میگم تا وقتی که کارو و امیر و بقیه شون نزدن 3 4تا همر از جنوب غرب کپ ناتار (که دوستانم بودن و میدونستن که من شمال غرب پلی میدم و مقابلشون هستم) همه چیز اوکی بود حتی کارو هم روی اکانتم لاگین داشت (با پسورد اصلی) اما بعد از اینکه یکسری جریانات رخ داد و من دیدم که دارند کثیف پلی میدند من هم جهت بازیم رو تغییر دادم و فک نمیکنم این نارو زدن باشه، کسی که خودش بازی کثیف انجام میده اگر نارو بخوره بعید میدونم ایرادی داشته باشه .حالا این جریانات جاسوس و این حرفا چیه من اطلاعی ندارم موضع اکانت من اون سرور روشن بود حالا اگر کسی با زاده تفکرات خودش میخواد به قضیه نگاه کنه مساله ای نیست چون اصولا ایرانی هستیم و عادت به قضاوت های ناب جا و ندیده داریم .
All men dream, but not equally. Those who
dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity: but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act on their dreams with open eyes, to make them possible.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن