-
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
سلام و درود بی پایان
فقط راجبه اینایی که میگن کسی دانشجو نداره

)))) تو از کجا میدونی دانشجو نداره ؟
دوم اینکه حتما درخواست زیادبوده که اینگونه عمل شه
سوم اینکه هی میگی نظر سنجی بزارین برای دانشو بودن و نبودن ، میشه همین وضعیت که الان به اکانت های سایدت گفتی بیاید فروم اعتراض کنیم، پس اگه نظر سنجی هم بزارن ، 4 تا مولتی اکانت فروم میسازین اینم برنده میشید ، ردیفیییییفه ریدیییییییف ،
اکه به تعویق افتاده، تیم حریف نمیخواد بره روزنامه همشهری آگهی بده به تعدای پلیر دژکوب دژکوب نیازمندیم که ! ولی تا اونجایی که ما اطلاع داریم بچه های خودتون دارن تو همه گروه ها دنبال پلیر میگرن ببا وعده ساپورت گلد تا آخر سرور تا حد زیااااااااد!
خب فدات شم ادعا نداره که ، بازیه ، بازی ! چند بار تکرارش کن ، بازی !
پ.ن : من خودم ne ریجست میکنم با احسان و رفیقش ک اسم نمیبرم هم میام ، منظور ایمکه حرف حق بزنین ، من توی ne ام و دانجو ام ، و امتحان دارم

سلام
دوستم من شما رو نمیشناسم
چند تا نکته میگم خوووب یادت بمونه نیما و محمد الان تو تیمی هستند که تا حالا باخت نداده و به جان جفتمون بدون پلیر هم میتونن ببرن چون برنامه دارن لیدر دارن و بهداد دارن((باگه بهداد))
شمام اول بازی زیاد کری نخونید با هم دوست باشیم تا ببینیم چی میشه!!
آخه یه مهدی لوسیفر بود سرور فینال 1x من هنوز دنبالشم 30 ک گلد بدهکاره((حذف کرده رفته))**میگن کامپیوتر میبینه داد میکشه در میره****
خلاصه امید وارم سروره خوبی باشه
شانستون باشه نیام تو سرور
یا علی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
**1977**
سلام
دوستم من شما رو نمیشناسم
چند تا نکته میگم خوووب یادت بمونه نیما و محمد الان تو تیمی هستند که تا حالا باخت نداده و به جان جفتمون بدون پلیر هم میتونن ببرن چون برنامه دارن لیدر دارن و بهداد دارن((باگه بهداد))
شمام اول بازی زیاد کری نخونید با هم دوست باشیم تا ببینیم چی میشه!!
آخه یه مهدی لوسیفر بود سرور فینال 1x من هنوز دنبالشم 30 ک گلد بدهکاره((حذف کرده رفته))**میگن کامپیوتر میبینه داد میکشه در میره****
خلاصه امید وارم سروره خوبی باشه
شانستون باشه نیام تو سرور
یا علی
متوجه منظورم نشدی فدات شم ،
یه دور دیگه پست بنده رو بخون بعد ربطش رو به خودت و پستت توضیح بده ، چون نیاز نیس اینجا اسپم بدی
من کلی عرض کردم، و اصلا کاری به حرفای شما ندارم و مهم نیست این چیزا واسم که کی چیکار کرده
در مورد این تیمی ام که میگی باخت نداشته ماشاله کل سرور خریداری میشه ، گلد همه ساپورت میشه ، به خود بنده ام پیشنهاد شد که بیام و گلدمو تا آخر سرور نامحدود اوکی میکنن ، بعد اینکه تعداد بی نهایت اکانت مولتی زده میشه
خب الان باخت نداشتن چیز غیر طبیعی نیست
یا مثلا اکانت king bala توی فینال اون همه بیگ همر ساخت ، داشت ناتار غارت میکرد ؟ خب وقتی بتونی قوانین رو دور بزنی پوش کنی میشی برنده!
حالا سرور فینال کاری به پوش کردن نداشتن ، ولی مثلا سرور k5 m1 و و و ..... دارن گیر میدن به پوش ، حالا چرا به پوش ایشون گیر نمیدادن ؟ چون هزینه ی سنگینی برای بازی کردن و نمیتونن که چیزی بگن ( خودم روی اکانت old legend بودم )
شما خودت گلدتو داری از اونا میگیری ، اینم گفتم که نمیخواستم بگم ولی جمله آخرت مجابم کرد که بگم ، و اینکه کسی که خودش زیرپرچمه نمیاد بگه تورو نمیشناسم ، نمیشناسی دلیلش اینه که سرور های تخیلی و اسباب بازی ریجست نمیکنم معمولا
اینجا هم به درخواست رفیقام میام دف بکشم برا ساید
من ne میام اگه بیام ،
موفق باشی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
متوجه منظورم نشدی فدات شم ،
یه دور دیگه پست بنده رو بخون بعد ربطش رو به خودت و پستت توضیح بده ، چون نیاز نیس اینجا اسپم بدی
من کلی عرض کردم، و اصلا کاری به حرفای شما ندارم و مهم نیست این چیزا واسم که کی چیکار کرده
در مورد این تیمی ام که میگی باخت نداشته ماشاله کل سرور خریداری میشه ، گلد همه ساپورت میشه ، به خود بنده ام پیشنهاد شد که بیام و گلدمو تا آخر سرور نامحدود اوکی میکنن ، بعد اینکه تعداد بی نهایت اکانت مولتی زده میشه
خب الان باخت نداشتن چیز غیر طبیعی نیست
یا مثلا اکانت king bala توی فینال اون همه بیگ همر ساخت ، داشت ناتار غارت میکرد ؟ خب وقتی بتونی قوانین رو دور بزنی پوش کنی میشی برنده!
حالا سرور فینال کاری به پوش کردن نداشتن ، ولی مثلا سرور k5 m1 و و و ..... دارن گیر میدن به پوش ، حالا چرا به پوش ایشون گیر نمیدادن ؟ چون هزینه ی سنگینی برای بازی کردن و نمیتونن که چیزی بگن ( خودم روی اکانت old legend بودم )
شما خودت گلدتو داری از اونا میگیری ، اینم گفتم که نمیخواستم بگم ولی جمله آخرت مجابم کرد که بگم ، و اینکه کسی که خودش زیرپرچمه نمیاد بگه تورو نمیشناسم ، نمیشناسی دلیلش اینه که سرور های تخیلی و اسباب بازی ریجست نمیکنم معمولا
اینجا هم به درخواست رفیقام میام دف بکشم برا ساید
من ne میام اگه بیام ،
موفق باشی
شما که روی این اکانت اون اکانت بازی میکنی زیاد حرف نزن یه اکانت بزن بازی کن
اکانت king of king بود کینگ بالا دف ساز بود جیگر نسبت به اکانت بهداد.
همه ی سرور فینال میدونستند که اکانت من بدونه مولتی دومین هامر سرور و بعد از بهداد کشیدم
شمام اگه بازی بلدی هر وقت حس کردی هر سروری که خاستی به آرمان بگو یه ندا به من بده من پایتم واسه بازی((تو پوشر هم بکش))
در اخر من گلد ساپورت ندارم گلد و خودم یا دوالام تهیه میکنیم
شمام زیاد حرف بزنی مثل رفیقت چه بشناسه چه نشناسه باید گلد بدی ها
گلد یه بهونه بود واسه یاد آوری روز هایی که ما سر لیدرا داد میزدیم که اینا پر رو شدن بزارید بیگ بندازیم
ولی تدبیر 3 نفر تو شمال که این سرور هم هستن باعث شد واندرشون فارم شه و بیگ های ما بی درد سر بزگ شن!
نمیدونم شااااااااااااید به عشق فارم کردن شما ایم 50 هم اومدم!
-

نوشته اصلی توسط
**1977**
شما که روی این اکانت اون اکانت بازی میکنی زیاد حرف نزن یه اکانت بزن بازی کن
اکانت king of king بود کینگ بالا دف ساز بود جیگر نسبت به اکانت بهداد.
همه ی سرور فینال میدونستند که اکانت من بدونه مولتی دومین هامر سرور و بعد از بهداد کشیدم
شمام اگه بازی بلدی هر وقت حس کردی هر سروری که خاستی به آرمان بگو یه ندا به من بده من پایتم واسه بازی((تو پوشر هم بکش))
در اخر من گلد ساپورت ندارم گلد و خودم یا دوالام تهیه میکنیم
شمام زیاد حرف بزنی مثل رفیقت چه بشناسه چه نشناسه باید گلد بدی ها
گلد یه بهونه بود واسه یاد آوری روز هایی که ما سر لیدرا داد میزدیم که اینا پر رو شدن بزارید بیگ بندازیم
ولی تدبیر 3 نفر تو شمال که این سرور هم هستن باعث شد واندرشون فارم شه و بیگ های ما بی درد سر بزگ شن!
نمیدونم شااااااااااااید به عشق فارم کردن شما ایم 50 هم اومدم!
خوبه هنو سرور شروع نشده که اینجوری به گیر دادین خواهشا بیخیال بشین عزیزان هر دو از پلیرهای خوب هستین میلاد جان شما سروی و این دوستمون هم که داره پست میزاره از دوستان قدیم من هستش و بازیکن خیلی خوبیه در حد خود شما شاید این سروم برم کمکش
پی نوشت : دوستان مردونه بازی کنید . مردونه رو بعضی ها درک می کنن همون مقدار هم کافیه .
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن