نقل قول نوشته اصلی توسط changiz khan نمایش پست ها
جالبه ساید جنوب غرب و شمال غرب با هم درگیر شدن یک عده توی شمال شرق گذاشتن روی حذف ملت همیشه جو گیر متوجه نیستند که اگر توی هر سرور یک عده بیان ده دوازده تا ده بسازن حتی بروند توی کادر لیدری یک ساید بعد هر وقت دلشون خواست بگن خوب دوستان خوش گذشت بای بای و یک عده رو هم دنبال خودشون بکشونن دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه و اصلا نمیشه بازی کرد چون این یک بازی گروهیه متاسفانه این روال بدیه که داره جا میفته و در نهایت دودش به چشم بازیکن و سایت میره البته یک چیزی ته دل من میگه که این موضوع همچین اتفاقی هم نیست و مدیران سایت باید هوشیار باشن الان اتحاد ما چند تا بازیکن اصلی اش دارن حذف میکنن خوب تکلیف دوستانی که میخوان بازی کنن چیه با یک اتحاد درب و داغون ادامه بدن یا برن یک سرور دیگه و باز همین اش و همین کاسه
سلام دوستان
طبق خواسته ی دوستان در شمال شرق من فقط از جانب اکانت خودم[NaMehrabooNi] و فقط در همین پست جواب سوال دوستان رو میدم نباید هم بگم چون در سکوت شمال شرق خیلی حرف بود و دوست داشتم به این سکوت ادامه بدیم

درست نیست کسی چشماشو ببنده و دهنشو باز کنه شما که اصلا اطلاعی از مسائل سایدت نداری و میبینی همه اکانتهای خوبتون دارن حذف میکنن و بیخبری از دلیلش لابد جزء تیم نبودی(در ضمن دو روز دیر به گوشتون رسیده،گویا زیادی سرتون توی اکانت خودتون بوده) ،اگه جزء تیم نبودی چرا از تنها موندنت توی سرور حرف میزنی؟تو که تا الانشم تنها بودی(بیخبریت نشون دهنده تکروی بازی کردنت هست)
یا کلا جزء اکانتهای ساید نیستی و الان میخواستی ابراز وجودی داشته باشی توی این فروم
در مورد لیدری ساید که از اول سرور لیدر عوض نشد . كدوم اكانت ١٠ -١٥ تا ده ساخت و وارد كادر ليدري شد ؟
مشکل NE با مدیریت بوده و توضیحی اگه لازم باشه و حرفی لازم باشه بین خودشون و مدیریته سایته هرکسی دوست داره میتونه برداشت شخصی داشته باشه ولی لزومی نداره از تخیلاتش اینجا در مورد یه ساید حرف بزنه و چشم روی زحمت چند ماهشون ببنده (حتی هامر ها روی هیچ پلیری کوبیده نشد و همین میتونه حرف های زیادی داشته باشه)
این از سادگی نیست و جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعت هستش
ساید شمال شرق چه توی بازیش چه بعد گذاشتن رو حذفشون (سکوت)حرف زیاد داشتن برای گفتن
امیدوارم توی این سرور کسی رو از خودمون ناراحت نکرده باشیم و اگه بدی ای بود حقتون بود خوبی ای بود اشتباهی بود(شوخی:P)
این که یه بازیه امیدوارم تک تک دوستان توی همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن حالا فرقی نمیکنه چه اونایی که خوبیمونو میگن چه بدی

همگی خسته نباشین
موفق باشین
میلاد

(بنده فروم رو همینجا میبندم و دیگه بازش نمیکنم پس ریپلای پست جهت ادامه دادن این بحث بی معنی هست)
یا علی