- 

نوشته اصلی توسط 
Sadegh Game OveR

سلام خسته نباشید به همگی
عزیز مگه من مجبورم بیام جواب شمارو بدم.از اول سرور داری پروفایل مینویسی و تو فروم اسم میبری خب داداشم وقتی میبینی طرف جوابتو نمیده خودت بدون دایورتی دیگه.انقد شخصیت خودتو خورد نکن. اصلا تا حالا کسی دیده ما پروفایل نویسی کنیم؟؟؟؟یکم بجای این وقتی که واسه فروم و پروفایل میذاری واسه بازیت میذاشتی بهتر نبود؟جدی میگما.یکم مپ رو نگاه بنداز.موقعیت دهای خودتون و دهای حریف رو ببین .فاصله ها رو بگیر حساب کتاب کن بیشتر بدردت میخوره خب.بخدا کسی با فروم نویسی و پروف نویسی بازیکن نمیشه
اینکه پلنتون اشتباه بوده نمیشه که بیای کار تیمی بچه های مارو زیر سوال ببری عزیز من.حالا من باید بیام تک تک اشتباهاتتونو واستون بگم این که نشد بازی.خب ممکنه تو پلن بعدی بازم همین اشتباهو بکنید و ما از اشتباهتون استفاده کنیم.
میگی ما مولتی داریم؟همه اکانتای جنوب غربو گزارش دادین دیگه اونایی که مولتی هستن بن میشن دیگه درسته؟بعد از اون دیگه مشکلی نداری؟شما مولتی ندارید دیگه؟؟
الکی هم همتون اومدین میگین ما رفتیم رو حذف که مولتی هانتر ترحم کنه و طرف شما رو بگیره.الان مثلا اکانت  mental , stupid , pershian _mans رو حذفن درسته؟ آخه شما مال حذف کردنید؟حاضرم شرررررط ببندم حالا 72ساعت بعد میاید میگید مثلا ما حذف نمیکنیم تا فلان چیزو بهتون ثابت کنیم و....منکه میشناسمتون اینا همه خاله زنک بازیه
بازم میگم شرط میبندم حذف نمیکنید
حالا خوبه ما هنوز هیچ پلنی اجرا نکردیم.فقط یه دهتون که توی اس ای زده بودین رو پروندیم.دوتا ده از اکانت جاسوس v10 که توی اسدبلیو زده بودین(این تمیز بازیه) رو پروندیم.زیر ساختای اکانت جاسوس sogand که توی اس ای زدید(اینم تمیز بازیه) رو زدیم.و آخر سر هم یه دیواری 
بازم میگم تا اینجای کار اینا پلن محسوب نمیشن چون هیچ کار خاصی صورت نگرفته.
اینکه ما حرف نمیزنیم دلیل نمیشه که جوابی نداریم.ما فقط تو بازی نشون میدیم.یعنی هر کی تو سرور نباشه بیاد فروم رو بخونه فک میکنه بااااو شمالغرب قدرت مطلق سروره و جنوب غرب داره دستوپا میزنه که با مولتی بازی خودشو به یجایی برسونه.
 این جمله پایین رو خوب دقت کن.و دیگه انتظار نداشته باش که من جواب پستاتونو بدم.فقط منتظرم ببینم 72 ساعت دیگه اکانتاتون حذف میشه یا نه.بوس بوس

سلام پسر خوب!
سعی کن روی ادبیاتت کار کنی !خاله زنک بازی چیه؟این تکنیک ها برای این که بخوای ترغیب و شیر کنی به حذف کردن یکم قدیمی شده!
اون زمانی که ما والا مردم رو به این کار ترغیب میکردیم فکر کنم صادق جان شما داشتی میپرسیدی مختصات های 4تا ساید چطوری بخونم!؟پس سعی نکن حرف الکی بزنی!ممنونت میشم!
شما که ادعات توی بازی اینه که میتونی 20تا مولتی بکشی توی چی ادعات میشه؟توی مولتی کشی؟یا توی این که بلدی روی 20تا اکانت بری و 1000تا نیروی دفاعی بسازی توشون؟!!!
کل ادعای شما توی بازی این هست که فقط مولتی دارین!دیگه از من پنهون کاری میکنی گل پسر؟
هروقت تونستی بدون مولتی بازی کنی اون زمانه که میشه بگیم تازه فهمیدی دژکوب چیه!!!شما کلا دژکوب رو زیر سوال بردید!
قبلا بازی دژکوب رو بازی گروهی میدونستیم الان یه طوری شده 3نفر میان با نفری 20تا اکانت و 10تاشو غارت میکنند و 10تاش دفاعی میسازه!
بعد میان میگن وای وای من چه شاخم!جمع کنید این مسخره بازیارو !اگر کارای مارو میگی خاله زنک بازی این کارا شما میکنید گاهی وقتی آدم فکر میکنه مشکل شما از چی میتونیه باشه؟به قول اون سرور فینال 25 که بودیم مشکل از .... است
تو معلوم نیست اصلا فازت برای بازی توی سایدت چیه!میگی مولتی نداریم بعد میگی میرید گزارش میدین مولتی های ما بن میشن؟یکم فکر کن بعد بنویس!نه ما مولتی نداریم تا جایی که دلت میخواد گزارش بده!اما خودتو با حرفات زیر سوال نبر!
فکر کنم حرفت درست بود کامل تو مولتی هاتون هستین!وقت فروم ندارید که!الان بن شدن یکم سرتون حلوت شد اومدین فروم!شما تکلیفتو مشخص کن بعد پست بزار!ببینیم مولتی دارید یا نه؟اگه نداری پس چی بن شده؟اگه داری چرا میگی نداریم؟
کلا بازی گروهی رو زیر سوال بردین!سعی کن یاد بگیری ادبیات حرف زدنت رو درست کنی تا مودبانه جوابت رو بدن!
جواب سلام چیه؟ علیک :*
مولتی بازیتو کنار بزار یاد بگیر از خودت مایه بزاری نه از ... مردم!
))
موفق باشید
پ.ن:مجبور میکنید آدم رو مثل خودتون صحبت کنه!
پ.ن2:لطفا ویرایش نکنید جواب حرفاشو بگیره!

ویرایش توسط AlIrEzA.IRAN : 12-26-2016 در ساعت 05:05 AM

- 

محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن