نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    یه عذر خواهی از آقا نیما و آقا صادق جلوی جمع میکنم که به خاطر پست آقا صادق ، من فکر کردم منظورشون من بودم که بعد متوجه شدم حرفه اون یکی میلاد لیدره ساید بوده و من اصلا در جریانش نبودم ( شرمنده )

بقیه دوستانم کل کلمون ته کشید دیگه ، دوست داشتیم وایسیم ولی خب طبق همون دلیل که گفتم باید حذف کنیم که باز پس فردا حق 4 نفر دیگه ضایع نشه

به قول نیما و افشین و balck rose بازیه و دیگه کم کم داشت به یه جای دیگه میرفت که فک کنم رفت

بزرگترا ببخشن

Mental.JPG
    q2q2q2q.JPG
    خداحافظ همگی
    میلاد
    خواهش میکنم میلاد جان نیازی به عذرخواهی نیست.بیشتر از اینا واسمون عزیزی که من بخوام بخاطر بازی چیزی بگم.
    جا داره بهتون تبریک بگم بابت همر عالی که داشتین.واقعا حرف نداشت.خود b.s.g هم تا الان بیشتر 13ک رعد نداره.یعنی حتی به انداره رعدایی که توی پلن دیوار شد هم نمیرسه.الانم چیزی از اکانتتون و سایدتون و ارزشهاتون کم نشده.خداروشکر همه اکانتاتون هم تاپ غارت هستن و این نشون دهنده پتانسیل بالای شمال غربه.
    بخاطر یه پلن که درست نیس بخواید حذف کنید.کل امید شمال غرب به شماست.حالا شما هم بخواید حذف کنید شمال غرب از هم میپاشه.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

دوستان دیگه ای هم که راجب اکانت های مولتی میگن.باید بگم که بنظرم من بجای اینهمه دادو بیداد کردن اگه واقعا مطمئن هستن اون اکانتا مولتینن بهتره اون اکانتای مولتی رو بزنید 0 کنن.چون مشخصا اکانت مولتی پلیری نداره و زدنش کار سختی هم نیس.همونطور که ما مولتی های شما رو مشخص کردیم و به موقعش میزنیم.

بازم ازتون خواهش میکنم حذف نکنید
    ویرایش توسط Sadegh Game OveR : 12-25-2016 در ساعت 02:50 AM
    چیزی که واسه شما آرزوست..... واسه ما خاطره ست

کلمات کلیدی این موضوع