-

نوشته اصلی توسط
God kill m3
میلاد جان ، من صبح تا شب به خاطر مشغله کاری که اتفاقا در جریانش هستی زیاد نیستم
زحمت اکانتم کاملا رو دوش بچه هاست ولی دلیلی نیست که این اکانت مولتیه .
در مورد نحوه اجرای پلن هم خیلی حرف هست ولی چون خود اهالی سرور ترجیح میدن در مورد حواشی صبحت کنن ما حرف نمیزنیم !
اون ده نزدیک 1ماهه اونجا خورده . از جمعیت ده هم مشخصه چه زیرساختی داره
اقا بر فرض اکانت من مولتیه ، ش.غ اینقدر بی در و پیکره که نتونن یک ده مولتی که در شبانه روز 2ساعت بیشتر روشن نیست صفر کنه؟
حدود 6 روز بعد از احداث ده تو اون مختصات ، توتال ش.غ این نامه میده به اکانت
5445.JPG
در این حدود 23-4روز توتال ساید شما خبردار بوده از وضعیت ده
اگاهانه هم خودتون رفتین تو دیوار . تقصیر ج.غ هست عایا؟
اتک اول ساعت 11شب لانچ شده
لندشم 6صبح بوده
خوب انتظار داشتین ما خواب باشیم و یا پلنتون خیلی سرعتی میدونین که همر ناقص و بدون رم زدین؟
بچه ها نباید دف میریفتن تا نرین دیوار ؟ چنج کپ نباید میکردیم و و ...؟
یک سرور کنارت بودم از بازیت و سطح بازی و رفاقتت لذت بردم میلاد . این حرفای خاله زنکی هم خرج امروزه و فرداس .
همون حرف همیشگی که دژکوب بهانه دور هم بودنه . حذف نکنین: دی
پ.ن : هیرو میثم فقط: ))
دوست عزیز
مشکلی با دفاع و یا ساختن ده در ساید حریف نداریم
اتفاقا دفاعتون خیلی هم خوب بود . توی نامه هایی هم که دوستان دادن . همین رو گفتیم . همینطور که دوستان هم گفتن همر خوبی هم بود .
دلیل حذف ما هم ضعف مدیریت در برخورد با مولتی باز ها و پانیش بی دلیل ما هستش . اصلا ارتباطی به اون اتک و دیوار شما نداشت .
چیزی که هست اینه که من درک نمیکنم چرا یک سری دیگه این وسط دارن شلوغش میکنن ؟!
همینجا از میلاد هم خواهش میکنم دیگه جوابی نده و اینجا پستی نزاره . ما هم ادعایی نداریم .
چنانچه کسی فکر میکنه ما مولتی رید میدیم ، 67 ساعت فرصت داره پیگیری کنه و بفهمه مولتی رید میدیم یا نه .
اگر هم کسی فکر میکنه بهتر از ما بازی میکنه ، همینجا اعلام میکنم ما نوب و شما خوب . این یه بازیه و واسه یه بازی به هم دیگه نباید توهین کرد . از ابتدای سرور واسه ما و اکانت ما پروفایل نویسی انجام میشد . حالا هم که روی حذفیم بازم ناراحتید و دارید فروم نویسی میکنیم ؟
پ ن : سلطان هیرو میثم :
شاد باشید و موفق
افشین
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن