-
درود وخسته نباشید
دوستان من هم تمایلی ندارم که اینجا پست بذارم ولی خب همه بچه ها اومدن پست گذاشتن من هم مجبور میشم بیام یه صحبت تکمیلی بکنم
دوستان عزیز اینجا نه ما قصد داریم چیزیو به کسی اثبات کنیم نه دوست داریم چیزیو اثبات کنیم به کسی که مصرانه سرشو کرده تو برف- مهم واسه ما تیم خودمونه که اومده اینجا بازی کنه و لذت ببره
در مورد اون دوستانمون هم به نظرم حتما پیگیر باشن تا مولتی اکانتها پیدا بشه تو سرور ما هم استقبال میکنیم از اینکه حدود 35تا اکانت تو اتحادای شما بالای 3 دهکده ندارن تکلیفشون معلوم بشه
اینکه تعداد پلیرهای جنوب غرب تو این سرور زیاده نباید باعث ناراحتی بقیه بشه یکم واقع بین باشید
اون دوستمون هم که میگن ما با هم هماهنگ نیستیم اره داداش ما اصولا تو فروم حرفامونو با هم هماهنگ نمیکنیم چون نمیخواییم چیزی رو پنهان کنیم
فرومه دیگه هرچه میخواهد دل تنگت بگو- توی سرور منتظریم با کمال احترامات
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
200t
به به جدید باز
یاالله
ما ام تشکر میکنیم ازشون ولی جمع نبدین ، چون زیاد نیستن ،
برای یه هیرو فرستادن سوال میخواستی کنن که کی حمله کرده ؟ بهشون میگفتی توتال se رو که خریدیم حمله کرده

خب معلومه کی حمله میکنه دیگه فدات شم
نحوه غارت رو توی پست بالا نوشتم ، شما اینگونه که من یاد دادم با نژاد گول غارت کن اگه از من غارتت بیشتر نشد نتیجه میگیریم من مولتی غارت میکنم
اها راستی چرا راه دور بریم ؟ از میثم و نیما بپرس نمیخواد این همه زحمت بکشی چیزایی که گفتمو یاد بگیری
اکانت صادق کدومه ؟ B.S.G آره ماشاله برو بیایی داره

بیا و ببین

ببین انقدی برو بیا داره که خودش روی اکانت خودش با جانشینی جواب نامه رو میده

مدیونین فکر کنین داره روی اکانت توتال se بازی میکنه ها

اگه اینجوری فکر کنین قهلم اصن

فقط بهش بگین وقتی کسی اسمشو پرسید نگه صادقم رو اون اکانت

این همه اسم

البته شاید خواسته بگه من آدم پاک و با صداقتی ام خدا میدونه
پ.ن حرفه ای : تا زمانی که ریجست سرور باز بود حدودا توی این 2 ماه من حواسم به تاپ پیشرفت بود و دونه دونه اکانت هایی که ریجست میشد رو میدیدم
خیلی تمرین کنین برا فروم پست گذاشتن
بعدی لطفا ....................

شما همچنان به شاخ بودن در فروم ادامه بده ما هم لذت میبریم از این حالاتت دوست عزیز
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن