-

نوشته اصلی توسط
WhiteBird
افشین جان اسم اکانت شما اون بالای اتحاد به عنوان لیدر هست پس همین باعث میشه کارای شما شخصی سنجیده نشه و چون مسئولیت داری پس این که من در جریان نیستم توجیه خوبی نیست . شما خودت فیدر دفساز زدی و ساپورت واندر ،بهونشم کردید دف سبک کردن در صورتی که تو این 10-12 سالی که از این بازی میگذره همیشه کار کثیفی بوده ،شما اگه میخواستی تست کنی چرا رو ده اتحاد خودت تست نکردی؟ حالا رو اکانتای ما تست کردی حتما لازم نبود با کاتا باشه ، یا مثلا همین خرید های که از طرف ساید ان ای داره میشه ، عملا ما داریم 3 به 1 بازی میکنیم وقتی دارید اکانت دفساز میخرید 300 تومن!! من چی میتونم بگم؟ بیشتر پلیرا هم یا دانشجو هستن یا نوجوان تو این سن هم آدم پول لازمه میفروشه میره دیگه مگه دیوونس وایسه اند گیم خودش اذیت کنه همین باعث میشه چنتا از همر های ان دبلیو خریداری بشه و بخوره تو سر خودمون اگه به نظرت خرید اکانت، با پس رفتن رو اکانت و خرابکاری کردن، فیدر زنی و ساپورت زنی کار کثیفی نیست پس بگو چه کاری کثیفه؟ ما با شما تو k1 متا بودیم این سرور رقیب همیم شاید سرور بعد دوباره متا بودیم پس یه جوری بازی کنیم که سروری که رقیب هستیم مردونه بازی کنیم و نه اینکه حاضر باشیم به هر قیمتی بازی رو ببریم ! نهایت برد و باخت این سرورا اینه که وقتی سرور تموم شد نهایتش 2 روز تو فروم سر ب سر هم میزارن بعدش هم تاپیک بسته میشه و همه میرن دنبال زندگشیون نه کاپ طلا میدن نه چیزی یه تبلت دوزاری میدن فقط :دی
موفق باشی
- - - Updated - - -
سلام شایان جان
اول توی اتک های مید گیم ما کپ های 15 کراپی جنوب شرق رو زدیم فارغ از مولتی یا اصلی بودن هیچ جا کراپ لاک کردن و زدن کپ کار کثیفی نبوده و نمیشه با فیدر زنی و ساپورت زنی مقایسش کرد،
در مورد مولتی های شما هم دفی ریخته نشده شاید کسی خصومت شخصی داشته اوایل سرور که زیاد بودن اونجور آدما وگرنه ما میخواستیم دف بریزیم و از این کارا اون 7-8 تا کپی که الان دوماهه چراغشون خاکستری هست و داری میزنی رو دف میریختیم منتهی ما حاضر نیستیم به هر قیمتی بازی رو ببریم
سلام مجدد
در مورد خرید اکانت یه مثال میرنم . الان آرش لیدر شماست و به فرض مثال شما میایی یه اکانت میخری . آیا آرش مقصره ؟
من که نمیتونم یقه پلیر رو بگیرم و بگم نخر . طرف اکانت خود منو میخواست بخره . این که از خرید و فروش 
در مورد ساپورت . باز هم تاکید میکنم . 1 دونه ده 6.4.4.4 بوده که پاپش هم پایین بود و پایین ترین پاپ توی محدوده ساپورت ها رو داشت . اگه میخواستم بزنم میومدم تمام 15 کراپی ها رو میزدم که دف واندر بره رو لاست . بازم میخواین یه ده بزنید . من 100 تا گلد واسه آپ کردنش بدم یا جانشینی بدین بیام ده رو بکشم بالا با پاپ 500 بدم خدمتتون .
در مورد دف ها هم ، اکانت اگه مولتی نبود و پلیر میداشت ، 15 ساعت وقت داشت دفاع کنه ، یه هفته تمام از همه اکانت هایی که احتمال میرفت مولتی هستن اسکات زدیم و دیدیم توی این یه هفته هیچ تغییری نکردن . خو مشخصه پلیر نداره و مولتیه . همونطوری که اول سرور عارف و آرش گفتن و بقیه هم تایید کردیم ، دارم مولتی ها رو میزنم . شما هم هر اکانتی که فکر میکنی مولتی هست رو بزن . قول میدم نیام اینجا بگم وا مصیبتا بازی کثیف کردین
- - - Updated - - -
راستی از شمال غرب 700 کی دف رفته رو واندر شما ، بعد شما 3 به 1 دارین بازی میکنین ؟! :| الان یه اتک روی آرش بره ، برا تمام اکانت های 2 ساید گزارش میره که نیرو های شما مورد حمله قرار گرفتن
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 1 نپسندیدن