نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m3ntal نمایش پست ها
    سعید جان ، شما لطف دقیق و با دلیل بگو من شخصا چه نوع کار کثیفی انجام دادم . منم در جریان قرار بگیرم . قول میدم توجیح هم نکنم . اصلا جواب نمیدم .
    کاری به بازی کثیف یا تمیز بودن بقیه ندارم . فقط کارهایی رو بگون مطمعنی من شخصا انجام دادم . بسم الله

پ ن : آقا ما واندرمون رو off زدیم .
    افشین جان اسم اکانت شما اون بالای اتحاد به عنوان لیدر هست پس همین باعث میشه کارای شما شخصی سنجیده نشه و چون مسئولیت داری پس این که من در جریان نیستم توجیه خوبی نیست . شما خودت فیدر دفساز زدی و ساپورت واندر ،بهونشم کردید دف سبک کردن در صورتی که تو این 10-12 سالی که از این بازی میگذره همیشه کار کثیفی بوده ،شما اگه میخواستی تست کنی چرا رو ده اتحاد خودت تست نکردی؟ حالا رو اکانتای ما تست کردی حتما لازم نبود با کاتا باشه ، یا مثلا همین خرید های که از طرف ساید ان ای داره میشه ، عملا ما داریم 3 به 1 بازی میکنیم وقتی دارید اکانت دفساز میخرید 300 تومن!! من چی میتونم بگم؟ بیشتر پلیرا هم یا دانشجو هستن یا نوجوان تو این سن هم آدم پول لازمه میفروشه میره دیگه مگه دیوونس وایسه اند گیم خودش اذیت کنه همین باعث میشه چنتا از همر های ان دبلیو خریداری بشه و بخوره تو سر خودمون اگه به نظرت خرید اکانت، با پس رفتن رو اکانت و خرابکاری کردن، فیدر زنی و ساپورت زنی کار کثیفی نیست پس بگو چه کاری کثیفه؟ ما با شما تو k1 متا بودیم این سرور رقیب همیم شاید سرور بعد دوباره متا بودیم پس یه جوری بازی کنیم که سروری که رقیب هستیم مردونه بازی کنیم و نه اینکه حاضر باشیم به هر قیمتی بازی رو ببریم ! نهایت برد و باخت این سرورا اینه که وقتی سرور تموم شد نهایتش 2 روز تو فروم سر ب سر هم میزارن بعدش هم تاپیک بسته میشه و همه میرن دنبال زندگشیون نه کاپ طلا میدن نه چیزی یه تبلت دوزاری میدن فقط :دی

موفق باشی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود

صرفا جهت یاد آوری!

کل مولتی های بچه های جنوب شرق اول بازی توسط ایشون صفر شد؛ حالا اقدام متقابل میشه کثیف بازی؟

توی مولتی های خود من دفاع ریخته شد توسط جنوب غرب اون هم توی هر فیدر 15 کی پیاده 10 کی سواره.

منتهی مراتب من روزی 3بار تمام دف ساز ها رو چک میکنم و یه دونه تلفات هم ندادم.

سربلنـد،پیـروز ودنباله دار باشید

سلام شایان جان

اول توی اتک های مید گیم ما کپ های 15 کراپی جنوب شرق رو زدیم فارغ از مولتی یا اصلی بودن هیچ جا کراپ لاک کردن و زدن کپ کار کثیفی نبوده و نمیشه با فیدر زنی و ساپورت زنی مقایسش کرد،

در مورد مولتی های شما هم دفی ریخته نشده شاید کسی خصومت شخصی داشته اوایل سرور که زیاد بودن اونجور آدما وگرنه ما میخواستیم دف بریزیم و از این کارا اون 7-8 تا کپی که الان دوماهه چراغشون خاکستری هست و داری میزنی رو دف میریختیم منتهی ما حاضر نیستیم به هر قیمتی بازی رو ببریم
    ویرایش توسط WhiteBird : 12-22-2016 در ساعت 09:27 AM

2. تشکر sw team تشکر نمود
    پسندیدن sw team پسندید

کلمات کلیدی این موضوع