-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
دوست عزیز ، شما بیا بگو کجای بازی من شخصا کثیف بوده . ما یاد بگیریم !
بغیر از اون ده ساپورت 6.4.4.4 که اونم به مصطفی گرزی توضیح دادم دلیلش رو . مطمعن باش اینجا هم امکان توضیحش نیست والا میگفتم . میخوایی بیا تلگرام به شما هم بگم .
بازم دارم میگم . اگه زدن دف ساز کثیف بازیه ، من کثیف بازی میکنم . هنوز دفساز های جنوب غرب رو نزدیم . شمال غرب تموم شه میایم پیش شما هم .
شما خودت هم همرت خورده و از نظر من یکی جزو دف ساز های جنوب غربی میزارم تو اولویت لیست که بیشتر از این وقتت رو واسه سروری که حریفت کثیف بازی میکنه نزاری
مولتی رید نزنید تا نیروهاتون نره دیوار . مولتی بازی نکنید تا نبینین که شبونه دهش پریده و ضرر باشه همش . الان ما دف ساز هامون همه پلیر دارن . شما هروقت بزنی یکی هست که ببینه اتک رو . شما هم واسه مولتی دف ساز هاتون پلیر ببرین . تا وقتی 15 ساعت اتک روش هست بتونین دفاع کنین .
فاصله 15 ساعته با 3000 تا گرزی جلو زن ، ده پریده . خو مشخصه که تعداد اکانت ها چند برابر تعداد پلیر هاست .
میخوایی بیا تلگرام ، لیست کامل دف ساز های سایدمون رو بدم خدمتت . تونستی با 3 کی نیرو 0 اش کن
پ ن : به جا اینکه اینقدر توی فروم وقت بزارید ، برید و به همه مولتی هاتون سر بزنید تا بیشتر از این 0 نشن

ما هرچی بگیم شما یه جوری توجیح میکنید کاراتونو هیچ مشکلی نیس ولی خودتون خوب میدونید چه بازی کثیفی دارید میکنید
پ ن : آقا بیست نفر دیگه هم واسطه کنی بفرستی واندر جنوب غرب فروشی نیست حتی اگه سرور رو بیخیال شیم تلاش بیهوده نکن :دی
سعید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن