نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود به همه همبازیان گرامی

تبریک میگم به همه دوستان عزیز فکر میکنم علاوه بر چیف یه همر ؛ یه همر دیگه هم خفت شده باشه ؛ چون بعید میدونم 18 کی رم و 15 کی کاتا برای یه ده و یه همر باشه.

یه تشکر ویژه دارم از ناتار و واحه های جنوب غرب که مثل مرد دارن خرج گندم این همه ریدر توی جنوب غرب رو میدن تازه انقدر منابع اضافه میاد که 3 جا هم هر اکانت همر استارت میزنه.

این ناتار های نامرد جنوب شرق فقط من و نوید موندیم 2نفر تک و تنها اصلا منابع بهمون نمیدن نامردا.

من از مسئولین تقاضای رسیدگی دارم ! چه معنی کرده ناتار اونا این همه اکانت رو میاره تاپ 10 اونوقت من یه نصفه روز مولتی رید ندم کلا میرم رو لاست!

سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید

پی نوشت: آقا میلاد من از شما ناراحتم؛ مگه قرار نبود هر وقت پلن داری به من یه ندا بدی منم اون وسطا یه شیطنتی بکنم؟
سلام
در مورد رید ناتار!! من ناتار پاپ بالای ساید اس ای و ان ای رو رید میکردم!!! عکس تاپ هم ک گذاشتی خودمم تعجب کردم الان ک دیدم:| نامردا میذاشتین حالا ک تو تاپ بودم مدالشو میگرفتم
در مورد تعداد همر هم که از ده زدن اکانت معلوم و مشخصه!! ده اول بازی تو تقریبا تو مرکز هست و فیدرهاش اطرافش هست... که ماه پیش بخاطر نتونستم گندم تامین کنم بچه باهاش پلن زدن در و دیواری شد...
دهکده ای که دیشب چیف شد کتیبه مرتاض روش بود.... کپ لول 20 با فیدر اطرافش.... ی حساب سر انگشتی که بلدی استاد ببین نیازه بگو بررسی کنن ناتارهارو تولید گندمشونو چک کنن...
2روز بشین ناتار پاپ بالا ادد کن تو لیستت بعد ی سوزن به خودت بزن یک جوال دوز به مردم...
کلا به مولتی بازی هم اعتقادی نداشتم... ندارم... و نخاهم داشت...