-
درود
01 Guns N Roses.jpg
02 kodoEEn.jpg
03 HAFTVAD.jpg
04 MenTaL.jpg
05 SaCKeR.jpg
مدافع همر خوبی ساخته بود ، دست خوش داره کارش ...
یه لطفی هم بکنه بیاد بگه همرش دقیق چقدر بود ؟!
دم علی گانز هم گرم نیست ولی همرش تو همه پلن ها تاثیر گذار بود ...
بدرود
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD
no more no less
-
محبوبیت کاربر - 13 تشکر, 13 پسندیدن, 0 نپسندیدن
mhpooya,
M3nTaL,
AmiR SalaR,
kinG NE,
l0l:D,
changiz khan,
Amir Lantuori,
Saeid.Italiano,
SALT,
AnTizioNisT,
اطلاعاتی وارد نشده,
RESPECT,
BiG PaPaa تشکر نمود
mhpooya,
M3nTaL,
AmiR SalaR,
kinG NE,
l0l:D,
changiz khan,
Amir Lantuori,
Saeid.Italiano,
SALT,
AnTizioNisT,
اطلاعاتی وارد نشده,
RESPECT,
BiG PaPaa پسندید
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود به همه همبازیان گرامی
تبریک میگم به همه دوستان عزیز فکر میکنم علاوه بر چیف یه همر ؛ یه همر دیگه هم خفت شده باشه ؛ چون بعید میدونم 18 کی رم و 15 کی کاتا برای یه ده و یه همر باشه.

نوشته اصلی توسط
sw team
سلام و عرض ادب
در مورد میزان همر هم خودمم آمار دقیق ندارم وجدانن

ولی یه اکانت
بدون مولتی و
رید ناتار وبا
پلی با گوشی خودتون حساب کنین حدودش دستتون میاد...
یه تشکر ویژه دارم از ناتار و واحه های جنوب غرب که مثل مرد دارن خرج گندم این همه ریدر توی جنوب غرب رو میدن تازه انقدر منابع اضافه میاد که 3 جا هم هر اکانت همر استارت میزنه.
این ناتار های نامرد جنوب شرق فقط من و نوید موندیم 2نفر تک و تنها اصلا منابع بهمون نمیدن نامردا.
من از مسئولین تقاضای رسیدگی دارم ! چه معنی کرده ناتار اونا این همه اکانت رو میاره تاپ 10 اونوقت من یه نصفه روز مولتی رید ندم کلا میرم رو لاست!
سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید
پی نوشت: آقا میلاد من از شما ناراحتم؛ مگه قرار نبود هر وقت پلن داری به من یه ندا بدی منم اون وسطا یه شیطنتی بکنم؟
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
تبریک میگم به همه دوستان عزیز فکر میکنم علاوه بر چیف یه همر ؛ یه همر دیگه هم خفت شده باشه ؛ چون بعید میدونم 18 کی رم و 15 کی کاتا برای یه ده و یه همر باشه.
یه تشکر ویژه دارم از ناتار و واحه های جنوب غرب که مثل مرد دارن خرج گندم این همه ریدر توی جنوب غرب رو میدن تازه انقدر منابع اضافه میاد که 3 جا هم هر اکانت همر استارت میزنه.
این ناتار های نامرد جنوب شرق فقط من و نوید موندیم 2نفر تک و تنها اصلا منابع بهمون نمیدن نامردا.
من از مسئولین تقاضای رسیدگی دارم ! چه معنی کرده ناتار اونا این همه اکانت رو میاره تاپ 10 اونوقت من یه نصفه روز مولتی رید ندم کلا میرم رو لاست!
سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید
پی نوشت: آقا میلاد من از شما ناراحتم؛ مگه قرار نبود هر وقت پلن داری به من یه ندا بدی منم اون وسطا یه شیطنتی بکنم؟
سلام
در مورد رید ناتار!! من ناتار پاپ بالای ساید اس ای و ان ای رو رید میکردم!!! عکس تاپ هم ک گذاشتی خودمم تعجب کردم الان ک دیدم:| نامردا میذاشتین حالا ک تو تاپ بودم مدالشو میگرفتم
در مورد تعداد همر هم که از ده زدن اکانت معلوم و مشخصه!! ده اول بازی تو تقریبا تو مرکز هست و فیدرهاش اطرافش هست... که ماه پیش بخاطر نتونستم گندم تامین کنم بچه باهاش پلن زدن در و دیواری شد...
دهکده ای که دیشب چیف شد کتیبه مرتاض روش بود.... کپ لول 20 با فیدر اطرافش.... ی حساب سر انگشتی که بلدی استاد ببین نیازه بگو بررسی کنن ناتارهارو تولید گندمشونو چک کنن...
2روز بشین ناتار پاپ بالا ادد کن تو لیستت بعد ی سوزن به خودت بزن یک جوال دوز به مردم...
کلا به مولتی بازی هم اعتقادی نداشتم... ندارم... و نخاهم داشت...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sw team
سلام
در مورد رید ناتار!! من ناتار پاپ بالای ساید اس ای و ان ای رو رید میکردم!!! عکس تاپ هم ک گذاشتی خودمم تعجب کردم الان ک دیدم:| نامردا میذاشتین حالا ک تو تاپ بودم مدالشو میگرفتم
در مورد تعداد همر هم که از ده زدن اکانت معلوم و مشخصه!! ده اول بازی تو تقریبا تو مرکز هست و فیدرهاش اطرافش هست... که ماه پیش بخاطر نتونستم گندم تامین کنم بچه باهاش پلن زدن در و دیواری شد...
دهکده ای که دیشب چیف شد کتیبه مرتاض روش بود.... کپ لول 20 با فیدر اطرافش.... ی حساب سر انگشتی که بلدی استاد ببین نیازه بگو بررسی کنن ناتارهارو تولید گندمشونو چک کنن...
2روز بشین ناتار پاپ بالا ادد کن تو لیستت بعد ی سوزن به خودت بزن یک جوال دوز به مردم...
حالا یه آمار حدودی از همرتون می دادین.
یه روز خوب میاد که نگیم یه روز خوب میاد
که بگیم یه روز خوب اومد
یه روز خوب داریم
M1: stupid
L1: KodoEEn
-
-
شانگفی امروز بیکاره ؛خوابیده کف فــروم

نوشته اصلی توسط
sw team
سلام
درودی دگر بار
حساب سرانگشتی نمیخواد؛ یه چیزی داریم به نام تاپ 10 مهاجمین
من دارم مولتی رید میدم(متاسفم واقعن ولی مجبورم) + ناتار و واحه های اطرافم و هر 45 دقیقه یک بار واحه و ناتار فقط دور خودم رو میزنم هر هفته توی مهاجمین هستم.
شما داری از اون سر نقشه به قول خودت ناتار این سر نقشه رو میزنی و توی تاپ مهاجمین هم نیستی.
میشه شما برای من یه حساب سرانگشتی کنی که من مولتی رید میدم( متاسفم واقعا ولی مجبورم! میفهمی؟ مجیبــور) توی تاپ مهاجمین هستم، شما و سایر غارتگرای جنوب غرب فقط ناتار و واحه میزنید ولی فقط یه اکانتتون میاد توی تاپ هجوم؟ ممنون میشم من رو از ابهام بیاری بیرون چون من از اون اولشم ورژن 3 بود 2بود 1 بود یادم نیست چند بود ؛ غارتگر خوبی نبودم.
سربلنـد؛پیروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: با توجه به پست قبلی من ساعت 11:21 تا الان 12:39 یعنی فقط 1 ساعت حدود 2میلیون غارت کردی از ناتار با توجه به این که یه همرتون هم پریده ولی بازم نیومدی توی تاپ مهاجمین . فکر میکنم ناتار جا خالی میده جلو شما
پی نوشت 2: مولتی رید دادن کار زشتیه ولی وقتی پلیر کم هست نمیشه کار دیگه کرد ( من درک میکنم که مجبورید مولتی رید بدید، ولی دیگه حاشا کردنش خیلی زشته و زشت تر اونه که دیگرون رو مسخره کنید که مولتی رید میدن و شما بازی بلدی و ناتار) که با تمهیداتی که مدیریت اندیشیده به زودی شاهد سرور هایی با پلیر بیشتر از این خواهیم بود
ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 12-02-2016 در ساعت 01:47 PM
دلیل: پی نوشت
-
-

نوشته اصلی توسط
shayan_shangfei
درودی دگر بار
من دارم مولتی رید میدم(متاسفم واقعن ولی مجبورم) + ناتار و واحه های اطرافم و هر 45 دقیقه یک بار واحه و ناتار فقط دور خودم رو میزنم هر هفته توی مهاجمین هستم.
شما داری از اون سر نقشه به قول خودت ناتار این سر نقشه رو میزنی و توی تاپ مهاجمین هم نیستی.
میشه شما برای من یه حساب سرانگشتی کنی که من مولتی رید میدم( متاسفم واقعا ولی مجبورم! میفهمی؟ مجیبــور) توی تاپ مهاجمین هستم، شما و سایر غارتگرای جنوب غرب فقط ناتار و واحه میزنید ولی فقط یه اکانتتون میاد توی تاپ هجوم؟ ممنون میشم من رو از ابهام بیاری بیرون چون من از اون اولشم ورژن 3 بود 2بود 1 بود یادم نیست چند بود ؛ غارتگر خوبی نبودم.
پی نوشت: با توجه به پست قبلی من ساعت 11:21 تا الان 12:39 یعنی فقط 1 ساعت حدود 2میلیون غارت کردی از ناتار با توجه به این که یه همرتون هم پریده ولی بازم نیومدی توی تاپ مهاجمین . فکر میکنم ناتار جا خالی میده جلو شما
پی نوشت 2: مولتی رید دادن کار زشتیه ولی وقتی پلیر کم هست نمیشه کار دیگه کرد ( من درک میکنم که مجبورید مولتی رید بدید، ولی دیگه حاشا کردنش خیلی زشته و زشت تر اونه که دیگرون رو مسخره کنید که مولتی رید میدن و شما بازی بلدی و ناتار) که با تمهیداتی که مدیریت اندیشیده به زودی شاهد سرور هایی با پلیر بیشتر از این خواهیم بود
خیلی ممنون از شایان واسه حساب سراگشتی ها
آقا هیچکی جواب منو نمیده که ، حداقل شما تجربه بیشتری داری تو همر سازی نسبت ( نصبت ، نثبت :d ) به من دف ساز . میشه شما بگی آیا کل کاتا و رم ها مال یه ده بوده یا نه ؟
دوستان میگن با منحصر شارژ شده اما خو بازم بعید میدونم این حجم مال یه ده باشه
راستی اگر که به مدیریت و تمهیدات ایشون دسترسی داری . یه کاری کن که گریز برای همه دهکده ها رو از همه سرور ها بردارن . خدایش خیلی ظلمه این گریز در حق نژاد گول . اساسا این نژاد تبدیل شده به مولتی دف ساز . تمامی دوستان مولتی باز اکانت گول رو دارن !
-
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
خیلی ممنون از شایان واسه حساب سراگشتی ها
آقا هیچکی جواب منو نمیده که ، حداقل شما تجربه بیشتری داری تو همر سازی نسبت ( نصبت ، نثبت :d ) به من دف ساز . میشه شما بگی آیا کل کاتا و رم ها مال یه ده بوده یا نه ؟
دوستان میگن با منحصر شارژ شده اما خو بازم بعید میدونم این حجم مال یه ده باشه
درود
افشین جان من هم تعجب کردم و توی پست اولم هم اشاره کردم که باید برای یه همر دیگه باشه نصفش چون با یه حساب کتاب سرانگشتی :دی نمیشه حتی با جنگ منحصر برای یه ده باشه
البته ممکنه دوستان والیبالیست باشن و سرانگشت قویتری داشته باشن نسبت به من و با حساب سرانگشت اونا بشه ساخت چون دوستان ناتار رید میدن و پارکینگ هم نداشتند ؛ تازه فقط هم با گوشی پلی میدادن ؛ سرپنجه قوی ای دارن خدایی.
خدا قوت پهلوان ؛ زنده باشی قهرمان
اگه برای یه ده باشه خدایی شاهکارهه با یه حساب سرانگشتی 180 کی سزار داشته و میتونسته حداقل با همونا دفاع کنه؛ بیگ همر خوبی پریده دم میلاد گرم
سربلـند،پیـروز ودنبالـه دار باشیـد.
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درودی دگر بار
لطف کن لیست دستی ناتار پاپ بالا رو ببند و تست کن!!! مجبور نیستم بخاطر یه بازی بیام دروغ بگم... پستهامم ببینی یا خونده باشی دیوار شدم مودبانه تبریک گفتم... الانم خوردم بازم تبریک گفتم... لیست نمیبندی فدا سرت... از چندتا ناتار تو ساید خودت و ان ای جاسوسی بزن تا برات روشن بشه ماجرا....
-