-
سلام
گفتم فروم سرد شده یخورده زیرشو زیاد کنیم گرم بشه وگرنه هوا که سرده همچنان اما گفتن در چند روز اینده شاهد افزایش دما هستیم ایشالله تو سرور و فروم هم همین اتفاق بیفته :دی
فقط یه سوال داشتم.. میگم طی این چند هفته اخیر ما تو تاپ همش نفر 2 3 بودیم البته با غارت غیر سالم
)) ولی میگم الان ما یجوری شدیم یا بقیه یجوری شدن یا ما کلا یه جور دیگه داریم نگاه میکنیم با چکمه و یه ساید پر از ناتار به زور نفر 10 هستیم :دی
یکی بیاد رسیدگی کنه :دی همش تقصیر شمال شرق هست فکر کنم مختصاتااا رو اشتباه وارد کرده ناتارای دوره من پریده :دی
راستی دوستان بیان بگن دور دوم ناتار زنی که شروع میشه ما خودمونو واسه جمع کردن گندم اماده کنیم تا الان وفور نعمت بود الان قحطی قراره بیاد :دی اوه اوه دیشب تو خواب دیدم 7 تا کلاغ دارن میلادو سعیدو میخورن :دی پویا هم تو رود نیل غرق شده بود :دی
اقا اینا همش واسه گرم کردن جو فروم بلکه تارگت بشیم از این سرور خدافظی کنیم بشیم اسطوره :دی هنوز به ما نمیگن اسطوره :دی
)))))
top raid 1.jpg
پ.ن:راستی به دلیل ازدحام مدال پوشرها (همان غارتگران هفته :دی) بر روی پروفایل با مدال پولداران هفته ( همان توسعه دهنده ها سابق ) معاوضه میشود
دوستداران به اکانت l0l
نامه بزنن یا از طریق تلگرام پی ام بزارن :دی
جاست 4 فان :دی لــــــــول:دی
ویرایش توسط l0l:D : 11-28-2016 در ساعت 08:35 PM
دلیل: افشین نقش انخ مائو رو داشت تو خوابم ;))))
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن