-

نوشته اصلی توسط
hadi
آخ آخ بازم که زدید : ))
شبو بیدار بودید؟ :دی من راحت خوابیده بودم

)
امروز در 05:57:38
نوش جان زدید :دی چیزی که زیاده گرزی و همر

)
آخر بازی همه چیز معلوم میشه :دی
بقول داش میلاد ما هنوز دوستتون داریم ولی میدونی چیه ؟ :دی چــــــــــــــــــــــــ ــارت یه چیزه دیگه رو میگه :دی
اینقدر اعتماد به نفست واسه 3 4 تا همر واندر کوبی هست که دارید ؟ :دی
مطمعنی داداچ؟ به نظرت میمونه که لانچ بشه رو واندر ؟ یه سوال ؟ :دی فقط جنوب غرب از اون همرا داره ؟ واقعا ؟
داداچ اعتماد به نفس کاذبی :دی رو ککی :دی
خبرای که میرسه :دی با استناد البته همش از این هست که یه سری ها اک فروختن :دی پلیرها درگیرن با هم تو جنوب غرب :دی هیچکس کسی رو قبول نداره :دی لیدراتون زیر نقد پلیراتونن :دی
کافی بود ؟ فقط لطفا بجای کل کل بیخود در جواب این پست شک دارید به این موضوع براتون تو تلگرام میفرستم شواهدو :دی
ببین داداچ دوباره میگم :دی چارت یه چیز دیگه رو میگه :دی
پ.ن:بجای ترشی انداختن همراتون یا چیف میشن یا صفر یا دیوار (حداقل دیوار خوبه :دی ) یه تحرکی داشته باشید بزنید بازی رو جذاب کنید :دی از شاخ های غارنشین بعیده همچین بازی :دی تو لاک دفاعی چرا :دی
در اخر یه چی بگم ؟ کل کل کنی انتظار رفتار دوستانه نداشته باش .. این از این
دوما حالا که دوست داری کل کل ایراد نداره :دی ولی چارت رو دیدی ؟ :دی
راستی اونی که گرزی های گانز رو خفت کردی/ کار خوبی نبود داداچ شروع این موضوع :دی مطمئن باش گاف بده هرکی همرش خفت میشه :دی اینای هم که گفتم کل کل نبود اول انجام دادم بعدش امدم گفتم :دی
راستی کسی که خفت کرد گرزی های گانزو میدونم کدوم اکانت هستش :دی به موقعش تو هم اوکی میکنم :دی راضی بری از این سرور:دی
در ضمن مواظب خودتون باشید :دی اینجا که هوا سرده :دی
لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــول : دی
ویرایش توسط l0l:D : 11-24-2016 در ساعت 02:43 PM
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 11 تشکر, 11 پسندیدن, 0 نپسندیدن
mhpooya,
kinG NE,
M3nTaL,
Team Agilityacc,
AnTizioNisT,
Saeid.Italiano,
Team_Natar,
اطلاعاتی وارد نشده,
Amir Lantuori,
WolFlanD,