نقل قول نوشته اصلی توسط WhiteBird نمایش پست ها
حاجی به جا کف فروم خوابیدن 10 ک دف بریز تو نان کپت اینجوری چیف نشه :دی

ddddddddddddddddddddddddddd.JPG

داداچ میخوای چیف بک کنی اول اقامتگاه/قصر رو باید تخریب کنی گل من :دی
همیشه گفتم بازم میگم پلن زده شده چه کوچیک یا بزرگ اگر نتیجه داد ارزش داره و باید پسندید (برعکس بعضیا که سریع جبهه گیری میکنن و بهانه میکنن که نبودیم و وقت نبود و اکانت ول بود و ... ما حقیقت بازی رو میپسندیم و قبول میکنیم و در پی جبرانش میریم )
حالا یه پلنی بعد سال ها زده شد، مبارک بعضی ها
هر چند اینقدر رو بقیه اک ها لاگین میکنیم واسه چک کردن که همیشه اک خودم تو کمترین توجهات و لاست بوده اکثر وقت ها،
همر اون ده هم همر شاخی نبود، 1ک کاتا داشت و 1ک رم، 2ک جاسوس بود ،30ک شمشیر و 30ک شوال، البته اگر بخای نانکپ در نظر بگیری من 4 تا نانکپ و یک کپ دارم، یعنی 4 دمپایی که صرفا برای واحه زدن و خفت هستن و یه همر اصلی که تو کپ، که کسی روش فیک هم نمیزنه

عاقا ما که دنبال بهانه برای رفتن بودیم خخخخ ما رو زدن چیف کردن فارم شدیم رفت خخخخ هم دلیل عینی و منطقی وجود داره و از لحاظ شرعی من الان میتونم خدافظی کنم و برم ioi
دم این پلنره گرم بهانه رو برای رفتن به ما داد ،وگرنه باید گلد یه اتحاد رو هر ماه میدادیم خخخخ
ولی ، ولی ، ولی قبل رفتن یه پلن نهایی میرم هر چی همر ساخته بودم تا حالا رو استفاده میکنم توش حالا دیوار بشه یا سبز برگرده یه نقطه ای رو چاه عمیق میزنم که پس از رفتن هم نسل های آینده از ما به نیکی یاد کنند :| =)) (نخند پسر جدی میگم برو پی دفاع باش :دی)

و اما نکته اخلاقی این پست؛
فرهنگ بازی رو از من یاد بگیرین که بجای علکی های و هوی کردن با حقیقت موضوع کنار میام

باز هم میگم تیم F1 H1 تا همینجا هم خوب کار کرد؛
آقا جایزه اون گلد های شرط شده سر خفت هم بعد من بدین به افشین :دی

پ.ن؛ داداچ اون ده مال تو اصلا نخاستیم :دی

اودافظ همگی