ناموسا خیلی خوبی)))
انگیزه ؟))
داداچ الان تو اشتباه زدی اکانتی که کلا کسی روش نیست رو فقط داری همر میکنی تو دیوارش واسه هیچ و پوچ) از سری قبل که خورد 02 RaptoR پاپش تا الان رو 600 بود دیگه تو میخوای بگی 24ی اکانت ان بود و اون خفت هم بنده رو اکانت بودم شما زدی و خالی نکردم دهو و از این جور بهانه ها تنها حرفی که میتونم بزنم ایه که خوش باشید
))
اره داداچ من سرور اولمه تو درست میگی اون 1.3 دفاع رنک دفاع رو گرزی کوبیدم به خودم رنک بگیرم)
جلو زن های ساید خودت ؟)))))
کاملا از اکانت خریدنتون معلومه همر اضافه دارین))
داداچ تو هر موقع همر اینو اون میاد دستت میزنی نمونش از haftvad بگیر تا guns و گیو ارش راست میگه شما همر 120 کی گرز ندیدین تا حال))
بازم باس بگم دلیلی واسه توضیح نمیبینم که بخوام بت توضیح بدم ولی تقریبا 8 9 تا از بچه های sw لاگین داشتن رو اکانت RaptoR یه حساب کتاب کنی (البته اگه اینو دیگه اشتباه حساب نکنی)) ) میبینی اون گرزی ها سری قبل و الان که مونده بودن تو ده رو هم چقدر بود همر
)))
بعد نکته بعدی اینه که دوستات واست انقدر نوشابه باز کرده بودن دیگه فکرشو نمیکردم دوباره اچتباه بزنی))
خوبه که انگیزت برگشته 2 تا دیگه پلن همینجوری بری هم ما یکم بیشتر میخندیم و هم من قول میدم جاودانه بشی))
فقط داداچ دهی که کتیبه داره تا کتیبشو بر نداری 0 نمیشه خواستم یاد اوری کنم دوباره اچتباه نزنی
درضمن خواستم بگم ما قبلا شبه لانچ و لندیگ اتک اهنگران گوش میکردیم دیشب که اتک لندیگ شد مجبور شدم موزیک Omg Arash o Snoopdag پلی کنم))))
بنده هم اخرین پستم تو این تاپیک هست چون اولا حال کل کل با بچه 17 ساله نیستش ثانیا انگیزت برگشته دیگه باید از نیو سوپر پلنر ترسید))