محمد جان رو درب ورودی بعضی از این مغازه ها نوشته لطفا بکشید یه طرفشم نوشته لطفا فشار دهید
الان وضعیت طوری شده که ما هم می کشیم هم فشار میدم حالا شما فکر کن درب مغازه است
در ضمن یه ضرب المثل تو دزکوب هست میگه با فارم جماعت کل کل نکن این جماعت باخت تو کارشون نیست
در مورد اش نذری که رو پست من خورد چیزی ندارم بگم چی بگم اخه مگه میشه جواب صدای ناله و فغان رو داد طرف کم موندنه مارو نفرین کنه
در مورد غلط گیری از پست امیر هم که بهشون بر خورده گفته جنوب و مجزا نکرده شرق و غرب رو باید عرض کنم خیلی احترام کرده که شرق رو از غرب جدا نکرده باید تشکر هم بکنی البته ایشون احتمالا از بیابون نشین های جنوب غرب هستن خبری از اخبار سرور ندارن یکی بهشون بفرمایند که عزیزم داداچ داری اشتباه میزنی ای بابا این چه ربطی داشت![]()
خودش اومد
!!نه والا یکی بهشون بفرمایند که عزیز جنوب غرب رو که خخخخ!!! نیسان همون اول رفت .. هنوز جنوب غرب !! عجب حرف سنگینی!! در افتی به پایش چو مور !! اصلا خیلی منقلب شدم .له له شدم با شه داداچ شما هم بازی بیا این سر نخ رو بگیر بدو
خوب پست نذار مگه زورت کردن بیای اینجا اسباب تفریح دوستان رو فراهم کنی اون موقع که بیگ هامر ها دستتون بود وضع بازی اون بود الان که تفنگ اپاش هم ندارید . البته چیزای دیگه ماشالله کم ندارید .
- - - Updated - - -
چطوری امیر
برو همونm1 که سطحش بالاست با 13 پلیرتون بازی کنیدامیر جان اینجا سطحش پایینه
بدرد تحصیل کرده های مثل شما نمی خوره
برو پی کارت انقدر هم تبلغ m1 رو انجا نکن یه وقت دیدی اومدم اونجا می دونی که مصطفی اونجا اک داره میام سطح سرور رو مثل اینجا میارم پایین ها
دیگه خود دانید
خبرشودارم اونجادداری چیکار می کنی

خودش اومد
!!نه والا یکی بهشون بفرمایند که عزیز جنوب غرب رو که خخخخ!!! نیسان همون اول رفت .. هنوز جنوب غرب !! عجب حرف سنگینی!! در افتی به پایش چو مور !! اصلا خیلی منقلب شدم .له له شدم با شه داداچ شما هم بازی بیا این سر نخ رو بگیر بدو 

برو پی کارت انقدر هم تبلغ m1 رو انجا نکن یه وقت دیدی اومدم اونجا می دونی که مصطفی اونجا اک داره میام سطح سرور رو مثل اینجا میارم پایین ها