نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
دوست عزیز .
تا جایی که خاطرم هست شما پیشنهاد متای شمال شرق و جنوب شرق رو دادی . دقیقا روزی که توی فروم درخواست فرصت کردین به من نامه زدین برای متا .
1 روز بعدش من از اتحاد شمال شرق جدا شدم و رفتم اتحاد شمال غرب
2 ساید شمالی از اول سرور متا رو داشتن و یا حداقل اصلا روی هم اتکی نزدن
متا با زیر پرچم فرق داره . اما مهم نیست و شماها بگید زیر پرچم !
مطمعن باشید اگه رفاقت بین بچه ها نبود و جنوب شرقی ها بجای رفتن توی دیوار همین طور آروم ادامه میدادن و مولتی ها رو 0 میکردن . برنده سرور بودن . اما بجای مولتی با سر رفتین تو دیوار که البته اونم حتما دلایل خودش رو داشت و نمیشه قضاوت کرد . بخصوص که لیدرهایی بودن با کلی سابقه

داستان لوگین نشدن و این چیزا هم از ضعف سایت و برنامه نویسشه . انشاالله بتونن درست کنن تا واسه هیچ کسی بازم این اتفاق نیوفته .

بازم خسته نباشید میگم به هر 2 طرف جریان . چه مهاجم و چه مدافع .

- - - Updated - - -

اینی که منم از اتحاد شمال شرق جدا شدم فقط و فقط همین پلن نرفتن بود . اکانت یه ماه بود داشت لاست میداد . نیرو ها از یه حدی بیشتر نمیشدن
رفتم شمال غرب . هففته بعدش تارگت و زمان دادن و زدم و یه حرکتی زده شد
جنگ آموز دادن و کمک کردن برای شارژ
این افتضاح ترین سرور واسه ساید شمال شرق بوده و شکی توش نیست . دیگه من یکی توی این ساید بازی نمیکنم
قوربون آدم چیز فهم ، خدایش حال میکنم با صحبتات ، چون صادق و رو راستی
من از همون روز اول هم تو اتحاد همه ی این مولتی بازی ها و اتک به خودی و پوش و این چیزا رو میدیدم ، ولی میگفتم بالاخره کتیبه ها میاد و یه 4 تا پلن میگن و بازی جذاب میشه ، اما کتیبه ها اومد و رفت که هیچ ، من حتی از N E اومدم NE خودت راهم دادی ، واسه اینکه یه 4تا پلن بریم ، اما باز هیچ
خوب معلومه آدم اعصابش خورد میشه دیگه ، باز شما 4 تا آشنا داشتی رفتی nw ، من که کسی و نمیشناختم چی کار میکردم ؟! نمیتونستم برم یه اتحاد تو یه ساید دیگه که ! شروع کردم ناتار زدن ، خوب بهتر از این بود که نیروهام لاست بشه از بی گندمی