نقل قول نوشته اصلی توسط purya نمایش پست ها
سلام
در حال حاضر 2پلیر بیشتر تو جنوب شرق نداریم.:d:d

به هیچ وجه هم توان مقابله با 3تا ساید رو نداریم.و عملا جنوب شرق نابود شده و سوت و کوره... که میراث گذشته هست.

برای زیبا شدن بازی، سیاست جنوب شرق کاملا عوض شده و اعلام اتش بس با شمالغرب میکنیم در غیر این صورت ما هم حذف میکنم مثل بقیه چون توان مقابله نداریم.بچه های شمالغرب یه هدفشون که حذف بچه های مدعی جنوب شرق بود رسیدن و فکر نمیکنم دیگه خصومتی وجود داشته باشع.و در حد سرگرمی ما ادامه بازی میدیم.
دوست عزیز و محترم جنوب شرقی عزیز سلام شرایط شما و سرور برای من و دوستان قابل درکه پیشنهاد شما رو برا جذاب شدن بازی با دوستانت مطرح می کنم نظر منم ادامه بازی با حد اکثر پلیر ها تو سروره حالا چه هم تیمی چه رقیب قابل احترام
هدف ما هم از اول بازی جذاب و زیبا بود به همین دلیل هیچ متایی با هیچ سایدی بسته نشد علارغم حرفهای ارزون قیمت یه سری از برو بچ که تحیلی های اب دوغ خیاری داشتن تو فروم و کل کل هایی که بیشتر بوی من بودن میداد تا ما بودن

من با هر پیشنهادی که بشه بازی رو به چالش کشوند موافقم حتی اگه نتیجه گیریش فشار بیشتر به خودمون باشه البته نظر منه شورای لیدری شمالغرب هم باید نظرشو بده ولی بعید می دونم اون دوستان هم نظری غیر نظر من داشته باشن

موفق باشید