-
سلام به همگی ؛
صبح زیبای پاییزی بخیر ؛
یه پیش توضیح برای این حمله ها بدم؛
هدف از انتخاب راپتور این بود که میدونستیم دفاع داره ، نمیخواستیم سه تا همر اول برگردن؛ چون مخصوصا اکانت HAFTVAD دو سه بار زده بود رو حذف ؛ خب وضع اون اک خوب نبود انبار بزرگ که نداشت هزینه گلد تعدیلش هم زیاد بود پلیرش هم حوصله ادامه دادن تو این سرور رو نداشت ، کپ هم که چنج کرده بود، خلاصه دوست داشت همرش استفاده بشه و شد،
اگر انتخاب به من می بود، من master roman رو میزدم، محافظه کارانه تر بود احتمال برد خیلی بیشتر بود، احتمال دیوار خیلی کمتر بود، همونطور هم که قبلا دیدین با اینسرت سنگین هم جواب نمیده پلن چیف، ولی در کل یه حرکت قشنگی زد که چشم عقاب گرفت هر چند این کتیبه هم روش ضد خودش رو داره؛
فقط حیف که توی تایم لانچ کردن ها یه ثانیه تاخیر باعث شد همر Guns بعد SALT و elcid بخوره، وگرنه نتیجه پلن تغییر میکرد؛
یا به جای موج های فیک کاتا موج ها کاتا ها ریل بودن مطمئنم صفر میشد ولی رو این موضوع که پنج کپ نمیشه و ممکنه چیف بشه حساب کرده بودم؛
673208 مقدار گندم خور تلفات دیده مدافع و از تاپ دفاع هم مشخصه که 643727 دیوار کرده؛
ضرر این پلن برامون فقط همر سالت بود که کاربرد میتونست داشته باشه ، دو تا هم که کلا دست نخورده برگرشتن،
ولی در کل همین که ده چیف نشد یعنی پلن موفقیت آمیز نبود و نوش جون مدافع، انشا... تو پلن های آینده ضعف های لانچ جبران بشه؛
7 تا لینک بود 5 تاش رو میزارم چون بیشتر از 5 تا نمیشه تو یه پست آپلود کرد؛
01 Haftvad.jpg
03 Narsis.jpg
04 SALT.jpg
05 elcid.jpg
07 Mental.jpg
پ.ن؛ خوبه وقتی پلنمون نتیجه مورد نظر رو نمیگیره هم غیب نشیم و بیایم مسئولیت رو به عهده بگیریم؛ قابل توجه بعضی ها؛
پ.ن؛ در جواب این پست به شدت از شاخ بازی پرهیز کنید! حتی شما دوست عزیز!
ویرایش توسط Vikings : 10-30-2016 در ساعت 11:53 AM
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD