نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vikings نمایش پست ها
    صبح همگی بخیر؛

خفت شدیم =)))

kheft shod.jpg

یه عذر خواهی به بچه های خودمون بدهکارم، زودتر باید از این همر استفاده میکردم شرمنده،یه عذر خواهی هم به نوید بدهکارم ولی چه کنم حساب میکردم این همر میره و بر نمیگرده در کل؛
    اینم یه درس عبرت که از این به بعد بشینم بکوب پلن برم
    فقط یه نکته ای رو بگم اون نیرو های پارک شده از دف ساز و ... بود که همر رو گندم صفر میره لاست نده، همونجوری که میبینید گندمش کلا خالیه سه روزه خالیه ، اسکات های دو هفته پیش هم ببینید این اک همرش تو کپش پارک بود
    سلام آقا میلاد گل
    دقیقا" به همون دلیل که گفتی حدس میزدم با توجه به اسکاتی که در حین پلن دوستان کشیده بودن این باید همون همر باشه که گفتی گندم دادنشم سخته
    برای اینکه دوباره این همر بلند نشه رو سر ساید ساعت 3 صبح زدیم بدون جاسوسی رفتیم خوابیدیم الان بیدار شدم تازه لینکو دیدم
    امیدوارم این لینکا کمک کنه به گرمتر شدن سرور و بیدار شدن ساید جنوب غرب(ما که هنوز منتظریم :دی)
    پ.ن1:اگه تعداد رعد ها کم بود دیگه ببخشید.از وقتی اومدم تو سرور این اکانت 4 کی رعد داشت سعی کردم تا جایی که تایم داشتم خاموش نشه
    پ.ن2:ای کاش تو m1 هم دوستان ادمین این گریز رو برای ده پایتخت فعال کنند فقط تا بشه بازم از این لینکا دید(یکی مثل منم رغبت کنه بره اونجا یه گول بازی کنه)
    پ.ن3:یه 4کی گرزیم و 669 تا رم و 700 تا تی کی هم از اکانت Guns N roses خفت کردیم که چون اکانت خودش پلیر داره و خفتم آنچنان نگرفت بنده لینک نمیزارم
    ویرایش توسط Osiris : 10-17-2016 در ساعت 01:08 PM

کلمات کلیدی این موضوع