سلام !
متاسفانه یا خوشبختانه نمیدوننم کل کل کنم یا جواب این عرایض بسیار شیرینتون رو بدم میلاد عزیز ، سبک بازی ما با سبکی که شما بازی میکنین خیلی فرق داره ، هیچ وقت یادم نمیاد سر رفاقتم یه نپی چیزی بسته باشم بعد با یه اکانت دیگه شروع به ناتار زنی کنم بعد با تک اکانت چشمان سایدم شروع کنم اسکات کشیدن ، بعد نامه نگاری و یه دعوا زرگری و بی هوا زدن :دی آورین ، لانچا واقعا خوب بود ، ترتیبا همه یکسان بود ! پس کار لانچز خوب بود ، والا اتکا رو چک نکردم ولی طبق منطقم باید میرفتید رو master roman ! حالا برسیم به اینجا که چه عواملی باعث شد این پلنتون ( که باز هم میگم ، لانچاش از نظر من به شخصه بی نقص بود ) موفقیت آمیز بشه ! همون جور که گفتم ، یه سری حرفا از قبل زده شده بود که هنوزم خیلی چیزاش هس ، از تلگرام و نامه و این داستانا ، همون طوری که سر رفاقتمون یه نیمچه صلحی برقرار بود ، سر همون رفاقت باعث شد همون رفیقمون باشه تو این سرورو خیلی کاراکه از نظر من کثیف کاری بود شکل نگیره ! این که یه اکانت یه ساید دیگه خریداری شه فقط کثیف کاری نیس ، میدونی که منظورمو اما دور نشیم از بحث ، میگم این بی هوا زدن یه خوبی داش واستون :دی :
1. اکانت کلابز چکمه نداش ، مطمئنا همین دوستانی که فکرم میکنم 3تایی 4تایی اومدن همه جا که لانچ کردن از ج.ش ، یادشون نمیره که چجور تو راه نیست شد همرشون :دی و مطمئنم که شما هم پلن رو سر این که چکمه رفت استارت نزدی و خب این قسمت به شانس بد ما دخیل بود !

2. استارت پلن تو بهترین زمان ! معمولا روزای صلح خیلیا من جمله خود من به اکانت سر نمیزنن یا در حد فان میان ، دقیقا میشه مثه داستانی که طرف 10 سال بره باشگاه بعد 4 روز تعطیلی بخوره وسطش ، حالا تا بیاد خودشو جمع کنه خودش 10 سال طول میکشه :دی پس تبریک به شما که وا ندادی :دی

3. این پلن ( بازم میگم لانچاش قشنگ بود واقعا ! ) رو من شک ندارم رمر اول متای شرق جلوزن لانچ شد ! نمیگم همر سنگین ندارین ، ولی یه واقعیته که اندازه اینور همر نیس اون سمت ، بالاخره همون طوری که شما 4تا آمار از اینور اونور در میاری ، قاعدتا منم میتونم از خیلی چیزا خبردار بشم ، فقط نیا بگو من 1تا همر سایدم داره که بالا 10کی رم داره ، لطفا مثه 2 3 تا جا از پستت به شعور من توهین نکن برادر اما این حرکت فقط و فقط در 2 حالت به وجود میاد که یهو تو اولین پلن رو یه ساید جدید ، 10 کی رم جلوزن بشه این تایم ، چون اگه به راند اول واندر هم میرسید بدون جنگ بالا 20 کی میرفت ، حالا با جنگ رو خودت حساب کن که 100% بالا 30 کی میشه !
2 حالت داره !
1. خیلی همر زیاده !
2. زدین در و دیوار که برین سرور بعدی !

ایشالا که مورد 2 نباشه !

پ.ن :یه ساید دیگه زده یکی دیگه خوشحاله ، ترانسفر شدی اینجام !؟ حالا همون یه همر شما دوست گلم مونده ))) دوس داری اسطوره بشی تو ام آیا !؟

پ.ن اصلی : تبریک بابت لانچای زیبا ! ولی به ما گفتن کپ چنج میشه ، اینکه پیگیر نبودم منم مقصرم ! ولی 0 نمیشد اگه چنج میشد ، لطفا همون طوری که گفتم با توهین به شعر مخاطب ، ارزش لانچ خوبتون رو پایین نیارین

با تشکر