صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 101819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام

میبینم که دیگه کاری از دستتون بر نمیاد هرچی تونستید گزارش دادید حالا اومدید اینجا سر صدا میکنید
    من دارم پوش میکنم اونها که ریدش از من بیشتره چی اونها هم دارن پوش میکنن ؟ :دی
    داداش گلم من دارم تا 200*300 خونه رو رید میدم یعنی دارم ساید خودت رو هم رید میدم گلم

موفق باشید

- - - Updated - - -

ویرایش توسط MOJTABA_CRASSUS : 01-10-2017 در ساعت 05:29 AM دلیل: ***
    TIRED TEAM

2. تشکر O.N.E تشکر نمود
    پسندیدن O.N.E پسندید
    200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS نمایش پست ها
    سلام

میبینم که دیگه کاری از دستتون بر نمیاد هرچی تونستید گزارش دادید حالا اومدید اینجا سر صدا میکنید
    من دارم پوش میکنم اونها که ریدش از من بیشتره چی اونها هم دارن پوش میکنن ؟ :دی
    داداش گلم من دارم تا 200*300 خونه رو رید میدم یعنی دارم ساید خودت رو هم رید میدم گلم

موفق باشید

- - - Updated - - -

داداش سلام

زیر این قسمت village سمت راست مختصات دهکده همرت رو نوشته ، آقا محسن منظورش بود کاره خاصی نکردی با آبی کردن اونا ، مختصات رو جای دیگه نوشته ! شما اگه مختصات رو آبی میکردی اسم دهکده رو میزاشتی مثلا village 18 ، بعد پست گذاشتنت باز به اسم قبل برمیگردوندی ، ما متوجه نمیشدیم

برای غارت :
    داداش شما هر اول اومدی تو تاپ با قدرت شروع کردی رفته رفته ضعیف بوده ، ولی کسی که غارتش ننمه نمه رفته بالا حرفی توی پوش کردنش نمیمونه

درضمن ، هیچ کسی نمیاد 8 ساعت اونور تر رو غارت کنه ، از نظر بنده این عکسا و و لیستی که درست کردی فقط برای گول زدن ملت بوده

دلیل : توی فاصله مثلا 200 تا 300 خونه فک کنم 600 700 تا ناتار باشه، ولی شما فقط 17 تا ناتار داری توی این فاصله ! خب عقلانی نیست

نظرمو گفتم فقط

برای بازی ام صحبتی نیست ، چون کم و بیش گذاشتمش کنار

4. تشکر Team_Natar, M3nTaL, MohseN ShangFei, shoshor تشکر نمود
    نپسندیدن mohsen.2pac نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    داداش سلام

زیر این قسمت village سمت راست مختصات دهکده همرت رو نوشته ، آقا محسن منظورش بود کاره خاصی نکردی با آبی کردن اونا ، مختصات رو جای دیگه نوشته ! شما اگه مختصات رو آبی میکردی اسم دهکده رو میزاشتی مثلا village 18 ، بعد پست گذاشتنت باز به اسم قبل برمیگردوندی ، ما متوجه نمیشدیم

برای غارت :
    داداش شما هر اول اومدی تو تاپ با قدرت شروع کردی رفته رفته ضعیف بوده ، ولی کسی که غارتش ننمه نمه رفته بالا حرفی توی پوش کردنش نمیمونه

درضمن ، هیچ کسی نمیاد 8 ساعت اونور تر رو غارت کنه ، از نظر بنده این عکسا و و لیستی که درست کردی فقط برای گول زدن ملت بوده

دلیل : توی فاصله مثلا 200 تا 300 خونه فک کنم 600 700 تا ناتار باشه، ولی شما فقط 17 تا ناتار داری توی این فاصله ! خب عقلانی نیست

نظرمو گفتم فقط

برای بازی ام صحبتی نیست ، چون کم و بیش گذاشتمش کنار
    سلام دادا

آره متوجه شدم ولی دیگه نمیشد کاری کرد اون مختصات ده مخفی نکردم از زمان ویرایش گذشته بود

وقتی 1 ناتار چیف میکنیم 200 تا اتک روش هست و همه خالی میان که دیونه نیستیم کل لیست رو

با فارم یاب بزنیم خالی بیاد تا یک مقدار با فارم یاب میزنیم باقیش دستی ادد میکنیم که به 5 کی اتک هم نخوریم

برا ما که میصرفه دیگران نمیدونم

موفق باشید
    TIRED TEAM

200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS نمایش پست ها
    سلام دادا

آره متوجه شدم ولی دیگه نمیشد کاری کرد اون مختصات ده مخفی نکردم از زمان ویرایش گذشته بود

وقتی 1 ناتار چیف میکنیم 200 تا اتک روش هست و همه خالی میان که دیونه نیستیم کل لیست رو

با فارم یاب بزنیم خالی بیاد تا یک مقدار با فارم یاب میزنیم باقیش دستی ادد میکنیم که به 5 کی اتک هم نخوریم

برا ما که میصرفه دیگران نمیدونم

موفق باشید
    آخه واقعا نمیصرفه دادا

16ساعت 15تا نیروت توی راه باشن برای 1500 تا منابع ! اگه واقعا داری اینجوری غارت میکنی از هرکی بپرسی بت میگه که اشتباهه

مگه اینکه مثلا شما 5000تا غارت رو با غارت خودکار پر کنی ، بعد با نیروهای توی بیس جمع شده بیای اون فاصله رو بزنی که بازم به نظرم خیلی خوب نیست ، شما میتونی لیست فارمت رو طوری طراحی کنی که نیرویی توی دهکده نمونه

مثلا اگه 12000 تا شوالیه داری ، میتونی کل لیست آبادی یا ناتار رو بزاری روی 1 دونه شوالیه (5000نیرو غارت+5000نیرو برگشت از غارت =10000شوالیه) ، ولی مثلا فاصله 1 تا 20 خونه رو با 2 تا شوالیه بزنی ، به نظرم اینجوری میتونی استفاده بهتری کنی از نیروهات چون دیگه توی دهکده نمیمونن ولی باز هرجور که میدونی بهتره عمل کن

موفق باشی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

می گم شما که خودت رو کشتی اسم ده رو مخفی کردی مختصاتش رو هم مخفی می کردی خب
    S2 R1 Sincity
    S4 R1 Shayan58
    S2 R2 Sincity
    S6 R1 Halflife
    S4 R2 ShangFei
    S6 R2 Kahkeshaniha
    S10 ShangFei
    S2 R3 (The last classic server) kilerss

8. تشکر l0l:D تشکر نمود
    پسندیدن l0l:D, pejiii, shoshor پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

برو بگرد تا پیداش کنی فقط قول بده تک خوری نکنی به دوستات هم بدی :دی
    مختصات گذاشتم که تا کجا میزنم چیشو مخفی کنم ده رو مخفی کردم مختصات نه بیا خصوصی بهت بدم چند تا :دی
    TIRED TEAM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

مهندس شما بخور که داری خوب می خوری تا 300 خونه ای رو حتی مال ما رو هم ( واحه ها و دهکده ناتار های سایددیگه ) رو داری می خوری :دی
    مختصات دهت که داری ازش رید می دی رو بپوشون وقتی اسمش رو می پوشونی عزیزم

پ.ن عمومی برای همه پلیرهای عزیز: وقتی کل کل می کنید سعی کنید درست کل کل کنید، چون یک جایی آدم فقط تذکر می ده از یک جایی به بعد نشون می ده که باید حد و مرزها نگه داشته بشه
    پ.ن2: کلا خوبی کردن به بعضیا نیومده
    ویرایش توسط MohseN ShangFei : 01-10-2017 در ساعت 10:46 AM دلیل: همینجوری دور همی
    S2 R1 Sincity
    S4 R1 Shayan58
    S2 R2 Sincity
    S6 R1 Halflife
    S4 R2 ShangFei
    S6 R2 Kahkeshaniha
    S10 ShangFei

11. پسندیدن shoshor پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

میشه بگی فازت چیه داداش سرور بقلی یه همر دیوار کردی اومدی اینور پست میزاری
    الان این سرور هستی؟ یا با چادر اومدی ؟ 1 سال تو فروم پست نزاشتی سرور بغلی دیوار کردی پیدات شد
    آدرسو اشتبا ه اومدی طرز پست گذاشتنت هم شعور خودت و ..... رو نشون میده ادبو رعایت کنیم به کسی توهین نکنیم
    TIRED TEAM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خداوکیلی داری تا 300 خونه رو میزنی؟
    اصن میصرفه ؟
    8ساعت طول میکشه بره 8 ساعت میکشه برگرده اصن میصرفه؟
    300خونه ساید ما که هیچ فک کنم داری ناتارای سرور k5 و l1 رو هم میزنی انگار

ما واسه پلن هامونم 300 خونه نمیصرفه لانچ کنیم ....

موفق باشید

14. پسندیدن MohseN ShangFei پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نه عزیزم سطح شعور تو و ... رو دیدم جوری گفتم که شیرفهم شی و فکر نکنی بچه زرنگی، حرفتو می زنی جوابشم بشنو، فکر نکن هرچی به ذهنت می رسه بگی که جواب همیشه برای زرنگ بازیات هست، بقیه بیشتر از تو بازی با کلمات رو بلدن
    شما که هیچی نداری چه برسه به چادر، دفتو بساز

- - - Updated - - -

اینم بگم ما مثل بعضیا کف خواب فروم نیستیم همه ش وسط فروم باشیم، به موقعش و برای اطلاع رسانی میایم فروم، شما هم حرص نخور، یاد بگیر چه جوری پست و عکس بزاری تو فروم
    S2 R1 Sincity
    S4 R1 Shayan58
    S2 R2 Sincity
    S6 R1 Halflife
    S4 R2 ShangFei
    S6 R2 Kahkeshaniha
    S10 ShangFei

صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 101819202122 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع