نقل قول نوشته اصلی توسط Vikings نمایش پست ها
سلام زاوش خوبی
نه دادا فرار به جلو چیه
وقتی زده بودیم به اکانت چاوز و یهو دفاع جنوب غرب تو دهش پدیدار شد و دیوار شدیم هم قبل نشستن حمله گفتم دیواریم ! و خب شدیم؛ بگردی تو همین فروم پست مربوطه بهش رو پیدا میکنی !

این موضوع هم که شما فکر میکنید، این پلن خوبی هست به خاطر اینه که تا حالا روتون کسی پلن نزده، پلن ندیدین که اینو میگین خوب وگرنه از نظر من پلن خیلی بد هم اجرا شد ! حتی تو تامین گندم یکی از همر های در حال حرکت موندیم :| !!!! چ برسه به بقیه مسائل ؛

آفرین خودت گفتی دفاعت زیاده رو همین حساب و کتاب و تخمین ها هم احتمال اینکه رد بشیم خیلی کمه، ولی باور کن فرار به جلو نیست این همر ها باید دیوار میشدن، مثلا شما تو جاسوسی که از اکانت بلودترستی bloodthirsty زدین ببینین ؛
فقط 80ک گرزی از همر این اکانت تو کپش پارک بود :| و خدا رو شکر که خفت هم نشد !!! خب این چ کاریه وقتی همری گندم خودشو نمیتونه بده نیرو سازیش هم متوقف شده !! چر ااینو نگه داریم ؟! میزنیم به دیوار از فضای آزاد شده میشه دفاع کشید میشه کتیبه انداخت و دف ریخت اونجا و خیلی بهره برداری های دیگه ! بلاخره یه همری که 1ک رم داره آخر بازی زیاد تاثیری در سرنوشت بازی اجرا نمیکنه !!
این همه دلیل منطقی آوردم که با توجه به این اوصاف جایی زدیم که دیوار بشیم ! حالا شما بگین ما داریم نقش بازی میکنیم؛ برداشت هر کسی به خودش بستگی داره ؛
حقیقتش این همر ها رو به جایی غیر از جنوب غرب هم نمیشد زد، امیدوارم کس که دیوار میکنه برداشت شخصی نکنه چون مسلما یه خورده دف لاست میده،

پ.ن؛ سعید داداچ اشتباه زد ریپلای کردی که ! اون حرفا رو زدی مخاطبت ویت بیرد بود نه من خخخخخخ
بازم درود به همه
بابا چه فرقی داره حوصله نداشتم برم صفحه قبل همینو ریپلای کردم مخاطبش که می دونه با کیم خب!!!!!!!!!!!
در جواب این دوستمون هم باید بگم داداش خب ما هم هینو می گیم یه پلنی زده شده خوب یا بد بذار بشینه بعد بیا اظهار نظر کن دیوار کردی ناز شستت (شست درسته؟) رد شدیم دممون گرم دیگه این همه شلوغ بازی نداره شما شاخ دژکوب شما اصلا بهترین تشخیص دهنده تارگت ما ضایع منظورم این جمله س( ولی اردوگاه شلوغ کردنتون خیلی ضایع بود حداقل 2-3 هزارتا باید میزدید نه 400 تا :/) خب دمت گرم که تشخیص دادی داری دیوار میکنی دیگه توان ما هم در همین حد بود منتظر پلن خیلی خیلی قشنگترش از شما هستیم ببینیم شما چقدر غیر ضایع و زیبا پلن میری (آقا بیا منو تارگت کن برم پی کارم) واین داستان ادامه دارد...

- - - Updated - - -

توروحت افشین تو کی اینو لایک کردی یا خدا این دیگه چه موجودیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟