سلام ناصر جان
قبلا هم گفتم من شما رو قبول دارم
چراسخته قبول کنید که اول شما سمت جنوب غرب رفتید و حتی سر تقسیم کتیبه ها هم حرف هائی زدید مگه چیش مهمه
این یه بازیه و هرکس به روش خودش بازی میکنه و روش شما در ابتدا اون بود و همین سبب شد تا شمالی ها از شما فاصله بگیرن و بعد بحث 3 به 1 را پیش کشیدید و مدعی شدید که از اول متائی نمیخواستید رو پیش کشیدید ولی در اصل راه دیگه ای برای خودتون باقی نزاشتید
حالا شایان بزرگواری کرده آمده کمک شما اون یک جنوب شرقی اصیل هستش و خیلی وقتها هم از دست بازیکنان شمال شرق خون دل خورده و ما هم خوشحالیم از این بابت نه برای شاخ و شونه کشیدن بلکه برای یک بازی قشنگ باز هم میگم این فقط یه بازیه پس با الفاظ زشت دیگر بازیکنان نزاریم زشت بشه وجو بعضیها رو نگیره حالا از هر سایدی هیچ فرقی نمیکنه
چرا فکر میکنی من با غرض صحبت میکنم در صورتیکه شما کرده سایدتون رونمیخواهید بپذیرید و همه چی تبدیل شده تو این فروم به برخورد های شخصی و چرا شایان در ارتباط با نوید باید اشتباه فکر کنه و به قلم بیاره این مطلب رو که همه شما بخصوص علی جریانش رو میدونین که ریشه در اختلاف شخصی داشته
بگذریم من باز پوزش میخوام اگر لحنم درست نبوده و باز مثل همیشه آرزو میکنم پیروزی نصیب ساید لایقتر بشه حالا هر سایدی و همه از بازی لذت ببریم
پاینده و پیروز باشی
عطا