یادم نبود دهی که همر داره مهم نیست و نیازی نیس به دفاع کردن)
یاد خاطرات و اینا رو هم بزار واسه بخش خاطرات فروم . اومدی وسط 4 تا پلیری که جدای از سایدی که بازی میکنن ، آدمهای شناخته شده ایی هستن داری ادعا میکنی ؟![]()
از اصول اولیه دفاع کردن اینه که اگر دف به میزان مورد نیاز نبود و یا نخواستی ریسک کنی ، کتیبه رو جابجا میکنی و اتک میاد و میره !
روش دوم هم اینه که مثل من میایی یه ده همر میکشی و 23 تا ده دفساز . بعدش یه کتیبه هم میگیری و هرچی دف کشیدی رو هم میزاری اونجا . در اینصورت اتکی که میاد یا فیکه یا میاد دیوار میبوسه . و یا اینکه دفت رو رد میکنه . فیک باشه یا دیوار بشه که مهم نیست . اما اگه دفت رو رد کرد یعنی کل نیروهات میشه 0 . در نتیجه اکانت رو میدی تیم لیدری و با سرور خداحافظی میکنی
راستی توی این سایت کراپ لاک کردن فایده ایی نداره . گلد ارزون هست . مولتی هم هست . صبح اگه کپ رو کراپ لاک کنی . پلیرش خوصله داشته باشه شب نشده دوباره کپ رو میاره تا 16 . بستگی به میزان مولتی هاش هم داره)
برو فروم k1 . یه سری لینک از ما میبینی که کراپ لاک نکردیم .فقط یا چیف و یا صفر)
حالا هم شما بزنی ، مرحبا بزن . خواهشن نیا پستی که ربطی بهت نداره ریپلایی نکن که مجبور نشیم بیایم بیشتر ببریم زیرسوال
پست اول من مربوط به مهدی lucifer بود که شوخی بود . یه بخشش مال کسایی بود که تو سرور نیستن و یه بخشش هم مال این دوست عزیز که فیک داره میزنه رو ما که همش جنبه شوخی داشت .
حالا شما میایی ادعای پلنری و لانچری جنوب شرق رو داری ؟
دوست عزیز مصطفی بینام که ازش پلن دیدم (با یه چکمه 4 شب خواب نزاشت واسمون )و یا مهدی لوسیفر چیکاره ان توی سرور که یکی دیگه با تعداد 7 عدد نوشته در فروم و کوله باری از خاطره (آرزو )ادعای زدن میکنه ؟
اون که گفتم تارگت فرومی انتخاب میشه رو هم خیلی جدی نگیر عزیزم . مورد داشتیم طرف از اول سرور اومده اینجا کل کل . بچه ها هم رفتن کل سایدش رو زدن و اونو نزدن . ازتنهایی دق کرد تو سایدش
پ ن : هرکی بیاد اینجا ریپلای کنه و ادعا کنه 252 تا لینک صفر شدن سبز واسش میزارم !
پ ن : دروغ حناق نمیاورد
پ ن مهم : دوستان جنوب شرقی خواهشا جوگیر نشین نفری 22 موج بزارین رو اکانت ما :دی

)