نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NAPELEON نمایش پست ها
    سری بعد که پستم ریپلای کردی به ازای هر دفعه که جواب بدی 2تا از لینک کپایی که کراپ لاک کردم میزارم پس اندازه خودت حرف بزن لازم نیست تو بدونی من رو چه اکانتیم.با کسیم که کتیبه از سایدت زده کل کل نکن(البته با کمک یکی از بچه های گل ساید) چیزی واسه گفتن داری یا علی در هر صورت چیزی از ne نمیزارم.
    بعدم دارم میگم طرف صاحب کتیبه بوده فیک رد شده تو الان این عکسی که گذاشتی به نظرت کتیبه روش بوده؟!
    یادم نبود دهی که همر داره مهم نیست و نیازی نیس به دفاع کردن )
    یاد خاطرات و اینا رو هم بزار واسه بخش خاطرات فروم . اومدی وسط 4 تا پلیری که جدای از سایدی که بازی میکنن ، آدمهای شناخته شده ایی هستن داری ادعا میکنی ؟
    از اصول اولیه دفاع کردن اینه که اگر دف به میزان مورد نیاز نبود و یا نخواستی ریسک کنی ، کتیبه رو جابجا میکنی و اتک میاد و میره !
    روش دوم هم اینه که مثل من میایی یه ده همر میکشی و 23 تا ده دفساز . بعدش یه کتیبه هم میگیری و هرچی دف کشیدی رو هم میزاری اونجا . در اینصورت اتکی که میاد یا فیکه یا میاد دیوار میبوسه . و یا اینکه دفت رو رد میکنه . فیک باشه یا دیوار بشه که مهم نیست . اما اگه دفت رو رد کرد یعنی کل نیروهات میشه 0 . در نتیجه اکانت رو میدی تیم لیدری و با سرور خداحافظی میکنی

راستی توی این سایت کراپ لاک کردن فایده ایی نداره . گلد ارزون هست . مولتی هم هست . صبح اگه کپ رو کراپ لاک کنی . پلیرش خوصله داشته باشه شب نشده دوباره کپ رو میاره تا 16 . بستگی به میزان مولتی هاش هم داره )
    برو فروم k1 . یه سری لینک از ما میبینی که کراپ لاک نکردیم .فقط یا چیف و یا صفر )
    حالا هم شما بزنی ، مرحبا بزن . خواهشن نیا پستی که ربطی بهت نداره ریپلایی نکن که مجبور نشیم بیایم بیشتر ببریم زیرسوال
    پست اول من مربوط به مهدی lucifer بود که شوخی بود . یه بخشش مال کسایی بود که تو سرور نیستن و یه بخشش هم مال این دوست عزیز که فیک داره میزنه رو ما که همش جنبه شوخی داشت .
    حالا شما میایی ادعای پلنری و لانچری جنوب شرق رو داری ؟
    دوست عزیز مصطفی بینام که ازش پلن دیدم (با یه چکمه 4 شب خواب نزاشت واسمون )و یا مهدی لوسیفر چیکاره ان توی سرور که یکی دیگه با تعداد 7 عدد نوشته در فروم و کوله باری از خاطره (آرزو )ادعای زدن میکنه ؟
    اون که گفتم تارگت فرومی انتخاب میشه رو هم خیلی جدی نگیر عزیزم . مورد داشتیم طرف از اول سرور اومده اینجا کل کل . بچه ها هم رفتن کل سایدش رو زدن و اونو نزدن . ازتنهایی دق کرد تو سایدش

پ ن : هرکی بیاد اینجا ریپلای کنه و ادعا کنه 252 تا لینک صفر شدن سبز واسش میزارم !
    پ ن : دروغ حناق نمیاورد
    پ ن مهم : دوستان جنوب شرقی خواهشا جوگیر نشین نفری 22 موج بزارین رو اکانت ما :دی
    ویرایش توسط M3nTaL : 09-17-2016 در ساعت 05:58 PM