- 

نوشته اصلی توسط 
l0l:D

لیـــــــــــــــــــــــ  ــــــــــنک  سبــــــــــــــــــــز
-----------------------------------------------------------
درود خدمت دوستان عزیز تو سرور
2 روز پیش داشتم نگاه نگاه میکردم که گفتم دلم کتیبه میخواد این نونخورارو از ده پرت کردم بیرون رفتن 
اینجوری کتیبه اوردن  (انبار بزرگ)
انبار بزرگ sw.jpg
بعد دیدم زدم تو سرشون گفتم این چه وضعشه پرتشون کردم بیرون گفتم این همه دارم نونتونو میدم ابتونو میدم خلاصه دیگه گفتم اینجوری فایده نداره بزار 
اونجوری بزنم (جنگ کوچیک)
جنگ کوچیک sw.jpg
اینم یه امار از دف رو کتیبه ساعت 2.35AM  
دیشب اسکات رید.jpg
پ.ن:مرسی از عطای عزیز که همیشه به فکره بازی تیمی بوده و همرشو در اختیار ساید قرار داد که مورده استفاده قرار بگیره 
بیدلی.jpg
پ.ن2:دوستانی که تشخیص فیک از ریل میدن تو sw :دی  گل منـــــــــــــــــــــــ  ـــــــــــــــ  

))))))))))))))
اخه گل منـــــــــــــــــــــــ  ـــــــــــ

)))))))))))))))))))))
البته اگر هرچقدر دف هم بود راحت رد میکردیم ولی بازم تشکر از دوستانی که خنده مارو فراهم کردن :دی
در کل هر کس حواسش به ساید خودش باشه هر کس به ساید ما بخنده کاری میکنم بشینیم با هم به سایدش بخندیم
پ.ن:قبلا فروم ارجی داشت همه جرات نمیکردن بیان پست بزارن باید حرفی میداشتی ولی الان حال میکنم پلیر رو اکانت که کارش رید دادن هست با تعدیل زدن میاد پست میزاره واسه ما تو فروم کل کل هم میکنه :دی
میخوای گلد بدی :دی حالا خوبه یه بنده خدایی مسئولیتتو رو اک قبول کرده بشین شلوغ کاری نکن :دی
نبینمت دیگه تو فروما :دی
  باید یه چیزی از خودت داشته باشی اره اینطوریاس
بالاتر از همه یه سر و گردنم
مفت بری نکن خودم سر گردنهم
ارادتــــــــــــــــــــ  ــــــــــــــ  نوید لــــــــــــــــــــــــ  ــــول:دی

در مورد انبار اینم اضافه کن که همر بدون رم ابتدا زدین که رفد دیوار 
  البته این کارا از شما بعید نیست سرور l1 هم دیدیم همر بدون هیرو جلو زن زدین 
 ولی مبارک قشنگ زدین و اشتباه از ما بوده در مورد جنگ کوچیک برام جالب هست که حتی خزانه  هم خراب شده قبل از اتک دفم بک شده موش ها هم بک شدن قضشه مشکوک میزنه امیدوارم بحث خرید کتیبه نباشه 
موفق باشین

- 

محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن