درود خسته نباشید دوستان گلم
تو این سرور نیستم ولی به عنوان یه تماشاگر شاهد رقابت دوستان هستیم

تو پست های اخری که دادید در مورد پیرامون بازی دکتر عطا و الیسا خانم و بقیه دوستان خواستم یه مطلبی رو خدمتتون عرض کنم

تو بازی دژکوب فکر نکنم کسی بیشتر از من با اقا عطا اشنایی داشته باشه و شخصیت ایشون رو بدونه برای همین بهتر میدونم زود قضاوت نکنید و یکطرفه به قضاوت نرید
و همین طور کنار الیسا خانم هم بازی کردم و هم نحوه بازی و هم با اخلاقیاتشون اشنایی دارم ایشون پلیر قابل احترامی هستن ولی بحث اینجاست که پلیر هستن
فرق بین پلیر و لیدرو سیاستگزاری زیاد هست
و مشکل معمولا زمانی جلو میاد که بخوایم با یکدست چند هندوانه بگیریم که صد در صد همشون میشکنن مگر اینکه خیلی خیلی شانس بیاریم

اینکه اقا عطا با شما مشکلی داشته باشه یا نه الله و اعلم ما خبری نداریم ولی با توجه به اطلاعاتی که دارم امکان نداره عطا بخواد دل کسی رو بشکنه و یا بهش ظلم کنه مگر اینکه شما ازشون ناراحت باشید و بگید در حقتون ظلم کرده . اگه باهاش چند کلمه صحبت کنید احتمالا همه چیز حل بشه
زیاد با عجله تصمیم نگیرید ،بهتر بود قبل از اینکه بیاید فروم پست بزارید با خود اقا عطا یه صحبتی میکردید شاید به توافقی هم میرسیدید.
نیاز نبود امار اکانتی که توش زحمت کشیدید رو بدید و همه پل های پشت سرتون رو خراب کنید

و دوستانی که در مورد بازی اقا عطا اظهار نظر میکنن
اقا عطا سرور 11 ای ار با اکانت del90و romeo foxtrot بازی میکردن و جالب اینه که بزرگترین اتحاد رو از لحاظ دفاعی بالا اوردن و همه اکانت هاش رو در اختیار بنده قرار داد گلد و اکثریت دف واندر رو هم تامین کرد بازیکن هم برامون معرفی کرد وهزاران کار دیگه و حتی انتظار اینم نداشت که اسمش رو اکانت واندر باشه یا نه
ممکنه حوصله لانچ سم سکند و پلن ریزی و غیره رو نداشته باشه ولی کل بازی ساخت نیرو یا پلن دادن و غیره نیست تو تر ا وین همیشه سیاست حرف اول رو میزنه بعد از اون نوبت پلی کردن
عطا به نظر من نیازی به داشتن پلیر حرفه ای نداره اما به خاطر اینکه خودشون کسب و کاری دارن و مشغول کار هستن باید پلیری در سطح خودشون رو انتخاب کنن تا اکانتشون باب میلش بالا بیاد برای همین تا بحال ندیدم که پلیر با سطح پایین رو اکانتهای اقا عطا رفت و امد بکنه

لطفا در مورد افرادی که اطلاعاتی ازشون نداریم قضاوت نکنیم

امیدوارم این درگیریهاشون به خوبی تموم بشه و دلگیری پیش نیاد

پ.ن: سرور جدید نرمال هر موقع ران شد اطلاع بدین بریم

با تشکر از همگی

محمدرضا SPARTAN