-
سلام به دوستان عزیز
مهدی جانمن که نگفت چرا اینکار رو کردید بقول خودتون این بازیه و شما هم متا دارید با هاشون و حالا قرض یا بلا عوض فرقی نداره تحلیل من هدفش این بود که از لحاض کتیبه ها تعادل به وجود آمده و کاری هم به اینجوری واونجوریش ندارم الان تعادل برقراره یعنی همه ساید ها تونستن از لحاظ کتیبه خودشون رو تکمیل بکنند
من بحث و تحلیل شخصی نمیکنم و سعی من این هست که واقعت از طرف همه دوستان مطرح بشه
اونهائی رو هم که بحث همرشون رو داری مشکل یک چیز دیگه بوده عزیزم بنابر این باز اشتباه کردی و خوبیش اینه که خودت میدونی دروغ میگی و میدونی منهم میدونم تو دروغ میگی و باز دروغ میگی دیگران رو اغفال کنی خوب این همیشه یک استراتژی بوده ول باز خودت میدونی این وصله ها به من نمیچسبه و هرکس با من بازی کرده میدونه من چه جوری بازی میکنم و چه جوری حمایت میکنم و خودت هم میدون پس لطفا از این کارت پرهیز کن و حریم ها رو حفظ کن
ممنون
پاینده و پیروز باشی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Knig}{T
سلام خدمت دوستان
چیزی که عوض داره گله نداره اون کسایی که این کارو کردن نوبت شمام میرسه
پ.ن1: همر لنگه دمپایی نشه صلوات :دی
پ.ن2:اول سرور جاوید بهت چیزی گفتم یادته به حرفم رسیدی؟:دی
سلام آقا هادی
منظورت رو روشن بگو که اگر توضیحی لازمه بتونم بدم
شاد و سلامت باشی
عطا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
به توچه
اقا عطا میشه دقیقا بگید مشکل چی بوده که دونفرو با این همه زحمت اکانتو ول ( در اصل میندازیشون بیرون) میکننو میرن .
مثلا مشکل این نبوده که با توتال لیدر ساید هماهنگ کرده بودن کتیبه منحصرو بزنن توتال هم قول داده بود که اکانت دیگه ای رو اون کتیبه نره
مشکل این نبوده توتال رفته با یکی دیگه هماهنگ کرده که بره همون کتیبه رو برداره دست اکانت بیدلی نیافته ؟؟
مثلا مشکل این نبوده کاری کردن طرف همرشو لانچ کرده رو کتیبه ای که از خودش دور تر بوده بعد وقتی مطمئن شدن همری ندارن که کتیبه نزدیک خودشونو بلند کنه با خیال راحت اومدن جنگ بزرگ رو هم از کنارش زدن
ارمان ادعا کرده به کسه دیگه ای نگفته که بره منحصره جنگو بلند کنه درصورتی که صاحب اکانتی که کتیبه منحصرو بلند کرده گفته با ارمان هماهنگ کرده
جالب اینجاست این دونفر واسه اکانتی خودشونو سوزوندن جلو بقیه خراب کردن که در اصل مال شماست به جای اینکه پشتتون بمونی و حمایت کنی پسوردو عوض کردی انداختیشون بیرون
مشکل بزرگتر میدونی کجاست عطا جان ؟؟
اینجاست که تو فقط فکر خودتی الانم اکانتو بردی تو اتحاد که افتخارات بگیره . کلی هم به خودت مینازی که چنین اکانتی داری در صورتی که همه میدونن کیا اون اکانتو کشیدن بالا افرادی مثل شما فقط بلدن حرف بزنن و گناهو گردن اینو اون بندازن خودشونو بی گناه جلوه بدن ولی دیگه حنات رنگی نداره عمو
جناب به توجه
با سلام
ممکنه بپرسم این موضوع برای شما چه اهمیتی داره
مگر میخواهین قضاوتی بکنید چون اصلا اطلاعاتی ندارید و اکانت به بنده متعلق بوده و صلاح خویش خسروان دانند
من از جسارتی که کردم پوزش میخواهم که کج فکر نکنید
یک اکانت با این همه زحمتی که بازیکنانش به حق کشیدن و هزینه کلانی که برده بدون دلیل بازیکنانش بیرون نمیرن پس دلیلی با اهمیت داشته که این اتفاق افتاده
لطفا بدون قرض قضاوت کنید و ببینید من ضرر کردم یا اون ها که خودشون رفتن و بعد که بازیکن جانشین آمد متوجه شدن نمیتونن برگردن که باز اشتباه قضاوت کردن من در مسافرت هستم و اینها میدونستن من دسترسی خوبی به اینترنت ندارم و با ترک اکانت وآوردن اکانت از اتحاد بیرون برای تحت فشار گذاشتن من این تعقل رو نکردن که من صاحب اکانت هستم و من هزینه کردم و سیاست اکانت رو من تعیین میکنم مثل هر صاحب اکانت دیگر و اکانت رو نمیزارم به این سادگی صدمه ببینه و الان با اجازه شما سه بازیکن مجرب تر رو اکانت هستن و پلن اکانت هم تغییر داده شده که نسبت به تغییر بسیار قوی تر خواهد شد و همه میدونن اکانت های من همیشه از لحاظ دف و همر خودکفا هستند
پاینده و پیروز باشید
عطا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
به توچه
اقا عطا میشه دقیقا بگید مشکل چی بوده که دونفرو با این همه زحمت اکانتو ول ( در اصل میندازیشون بیرون) میکننو میرن .
مثلا مشکل این نبوده که با توتال لیدر ساید هماهنگ کرده بودن کتیبه منحصرو بزنن توتال هم قول داده بود که اکانت دیگه ای رو اون کتیبه نره
مشکل این نبوده توتال رفته با یکی دیگه هماهنگ کرده که بره همون کتیبه رو برداره دست اکانت بیدلی نیافته ؟؟
مثلا مشکل این نبوده کاری کردن طرف همرشو لانچ کرده رو کتیبه ای که از خودش دور تر بوده بعد وقتی مطمئن شدن همری ندارن که کتیبه نزدیک خودشونو بلند کنه با خیال راحت اومدن جنگ بزرگ رو هم از کنارش زدن
ارمان ادعا کرده به کسه دیگه ای نگفته که بره منحصره جنگو بلند کنه درصورتی که صاحب اکانتی که کتیبه منحصرو بلند کرده گفته با ارمان هماهنگ کرده
جالب اینجاست این دونفر واسه اکانتی خودشونو سوزوندن جلو بقیه خراب کردن که در اصل مال شماست به جای اینکه پشتتون بمونی و حمایت کنی پسوردو عوض کردی انداختیشون بیرون
مشکل بزرگتر میدونی کجاست عطا جان ؟؟
اینجاست که تو فقط فکر خودتی الانم اکانتو بردی تو اتحاد که افتخارات بگیره . کلی هم به خودت مینازی که چنین اکانتی داری در صورتی که همه میدونن کیا اون اکانتو کشیدن بالا افرادی مثل شما فقط بلدن حرف بزنن و گناهو گردن اینو اون بندازن خودشونو بی گناه جلوه بدن ولی دیگه حنات رنگی نداره عمو
ویرایش توسط bide-vahshi : 09-16-2016 در ساعت 10:37 AM
وقتی پشتت حرف زیاده که
یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن