نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام بر سروش عزیز و سایر دوستان بازیکن سرور فینال
    سروش جان ضمن تشکر از جوابیه منظم و مستدل تو که اولین پست بدون رجز خانی و کل کل در این مدت کوتاهی بود که من عضو فروم شدم هست چند مورد را برای این بحث مد نظر نگرفتی که با پوزش از جسارتم این موارد را مطرح میکنم که اگر من اشتباهی میکنم بنده را شما و یا دوستان دیگر از اشتباه در بیارند و با ادامه بحث از طرف سایر بازیکنان این مبحث به نتیجه خوبی برسه
    1- ضمن اهمیت بازیکنان هر ساید در توانائی و قدرت آن ساید فقط فاکتور 10 بازیکن تاپ نمایانگر قدرت ساید نمیتونه باشه
    2- یک ساید را مجموعه ای از بازیکنان مستقل و تعدادی اکانت حمایتی به نظر اینجانب و مولتی به اصطلاح عام تشکیل میدهند که قدرت ساید را این مجموعه رقم زده و توان این مجموعه کامل قدرت یک ساید محسوب میشود و فاکتور تعداد بازیکنان مستقل یا بقول دیگر اکانت هائی که تیم بازیکن دارند هم فاکتور دیگری برای این قدرت میباشد
    3-بنابر این شما میبایستی توان های بالقوه اتحاد های ساید را مقایسه میکردید تا نتیجه جامع تری ارائه بدهی نه فقط چند بازیکن ساید را
    4- تحلیل اتحاد های سرور فینال را برای کوتاه تر نمودن این پست در محدوده همان تاپ 10 اتحاد های تاپ سعی میکنم ارائه بدم و کم و کاست آنرا به حساب نوبی من بگذارید و دوستان امیدوارم تا با تکمیل آن در نهایت تحلیلی جامعی را رقم بزنند

الف- بهترین اتحاد های توسعه دهنده و بقول بنده فاکتور رشد ساید ها:
    تاپ 10 رشد اتحاد ها بادر نظر گرفتنه تعداد اتحادهای ساید های مختلف : شمالغرب 4 اتحاد و جنوب شرق 4 اتحاد و شمال شرق 2 اتحاد و رتبه بندی آن ها ( اشاره به رتبه بندی ها نیکنم چوندایمدرحال تغییر هستند ) گویای این میباشد که از لحاظ رشد و توجه به ده بازیکن اول پاپ در سرور برداشت رشد خوب برای شمال شرف نمیتواندصادق باشد ولی دو ساید شمال غرب وجنوب شرق اتحاد هایشان رشد متناسب و خوبی با کمی ارجحیت ساید شمال غرب دارند

ب - قدرت هجومی ساید ها:
    این مورد به دلیل درگیری ساید های جنوب غرب و جنوب شرق رتبه ها بدست آمده و حدودی از آن هم مرتبط با کشته گرفتن در غارت ها هستش واینکه سایدی در رتبه بندی بالا و یا پائین باشد در زمان حاضر گویای کامل واقعیت قدرت نمیتواند باشد همانطور که در این لیست 4 اتحاد از شمال غرب و 3 اتحاد از شمال شرق و 2 اتحاد از جنوب شرق و یک اتحاد نیز از جنوب شرق حضور دارند و این تعداد اتحاد های حاضر در این لیست بیشتر میتواند گویای توان درگیری ساید ها باشد

غازت:
    در امر غارت ساید جنوب شرق با داشتن 4 اتحاد در لیست نسبت به 3 اتحاد از شمال غرب و 2 اتحاد از شمال شرق و یک اتحاد از جنوب غرب بهتر از ساید های دیگر فعال بوده که نمایانگر چند مشخصه ساید ها میتواند باشد
    در ابتدا یکی از دلایل تجربه بازیکنان ساید و در درجه دوم تعدادنیروی بعضی اکانتهای ساید و سوما پخش بودن اکانت ها در ساید و استفاده از منابع موجود در ساید های دیگر وفاکتور مهم تعداد اکنت های مولتی یا حمایتی هم میباشد که در این یک مورد ساید جنوب شرق از بخت بیشتری برخوردار بوده است و اگر غنیمت گیران فردی را نیز به حساب آورده و مجموع غارت را نیز در نظر بگیریم این فاکتور میتواند نشاندهنده پخش بودن نیروها در کل ساید و یا تعداد کمتری از اکانت های ساید باشد

ج - بزرگترین اتحادها:
    در 10 اتحد بزرگ اول سرور 4 اتحاد از شمال غرب و 4 اتحاد از جنوب شرق و 2 اتحاد از شمال شرق حضور دارند و نحوه رتبه بندی اتحاد های ساید های مختلف گویای منسجم تر بودن ساید ها است و در این مورد عملکرد ساید شمال غرب و گستردگی فعالیت در اتحادها نیزگویای داشتن بازیکن یا بقولی اکانت دارای تیم بازیکنی بیشتر آن و داشتن اکانت های مولتی کمتر میباشد
    با پوزش از خسته نمودن شما دوستان عزیزم نتیجه گیری کلی به عهده خود شما گذاشته میشود و امیدوارم تحلیل ناقص بنده را تکمیلتر بنمائید
    با آرزوی داشتن یک سرور جذاب برای همه شما عزیزان
    پاینده و سربلند باشید
    عطا
    ویرایش توسط bide-vahshi : 09-13-2016 در ساعت 07:44 PM

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن

2. تشکر l0l:D, ArteshBod تشکر نمود
    پسندیدن l0l:D پسندید