-

نوشته اصلی توسط
shayan_shangfei
درود به همه
خیلی تلاش کردم این چند وقت پستی نذارم ودخالتی نکنم و فقط نظاره گر سروری باشم که از اولش توش نبودم و حضور الانم هم خیلی کمرنگه و میتونم بگم اگه غنیمت گیری خودکار نبود شاید اصلا بازی نمیکردم.
ولی گاهی نمیشه حرف نــزد؛ نمیدونم پلنری که این پلن رو طراحی و اجرا کرده کی بوده ؛ خیلی دلم میخواد بیاد پلنش رو شرح بده و بگه چرا رفته برای کتیبه چکمه کوچک که قطعا روش حداقل 150 کی دفاع خواهد بود اصلا چکمه میخواست چیکار؟
شما که زحمت این همه فیک رو کشیدی
چرا این تارگت رو انتخاب کردی؟ آیا صرفا کل انداختن برای زدن چکمه که بیایم بگیم ویلچر سوار شدین؟؟؟؟
چرا جاسوسی میگیریم قبل از اجرای پلن؟؟ آیا غیر از اینه که تارگت مناسب با دفاع کم پیدا کنیم؟ غیــر از اینه که وقت بذاریم ببینیم تارگت های مورد نظر تا چه فاصله ای ازشون اکانت دفاع ساز هست؟ غیر از این هست که دفاع شناور رو برای اون ده تخمین بزنیم و مناسب با اون همر بچینیم؟
شما از دو تا ده این اکانت جاسوسی گرفتی که یکیش رو اصلا متوجه نشده و یکی دیگه هم دفاع نداشته
بعدش
این ده جاسوس های شما دیوار شدن! شما صاف همر بلند کردی همینجا که هیچ اطلاعاتی ازش نداری؟؟؟؟
من واقعا نمیدونم چه اتفاقی برای این بازی میخواد در آینده بیافته.
به نظر شما بهتر نبود ده شوش 00 رو چیف میکردی؟
سربلــند؛پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: آرش بد گیر افتادم شرمندتم اصلا یادم رفت باهات هماهنگ شم شرمندم
به چه نکته ظریفی اشاره کردی شایان جان
گویا نان کپ اسطوره رید چیف شده طی چند روزه اخیر و ایشون از رنک 2 رید نقل مکان کردن رنک 9 و همچنین چکمه بزرگ هم انتقالی گرفته رفته ne :|
فکر کنم قصدشون این بود با آوردن چکمه رنک 2 رید بشن دوباره :| فقط یادشون رفت چکمه هیرو رو از پای هیرو در بیارن که درو دیواری نشن اینجوری
))))
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن