درود بر شما!!
امیدجان خیلی وقته دارم میگم جلوی مولتی بازی باید گرفته بشه. بنده موافق 100% این کار هستم. کار بسیار خوبیه، هر کمکی بر بیاد کوتاهی نمیکنم تا زمانی که این قضیه ریشه کن بشه.
متاسفانه هرکس میاد با خودش چندتا مولتی میاره. میشینن میکشن بالا، بعدش توش دف میسازن، رید میزنن و تو کتیبه گردونی ازش استفاده میکنن و....
1 ثانیه هم نباید درنگ کرد برای ریشه کن کرن مولتی بازی.
متاسفانه متاسفانه اینقدر مولتی بازی جا افتاده بین بازیکنان اینجا، اگه مولتی نداشته باشی که رید کنی و دف بسازی، کارت زاره!!!
بعد جالبش اینه که همین دوستانی که مشغول به مولتی اکانت بازی هستند، یه جوری ادعاهای گنده گنده میکنن که آدم خنده اش میگیره! نمیدونم از کی تا حالا تقلب تو بازی و کثافت کاری مایه افتخار شده!!
طرف 10 تا اکانت انداخته زیر غارت، رنک 1 غارت رو گرفته، 5 تا همر هم ساخته!! منتهاش بلد نیست چجوری لانچ کنه یا دفاع کنه! نمیدونه کتیبه چی بگیره و چی نگیره و اصلا بگیره یانه! نمیدونه پلن اکانتش چی هست، و..... جالب تر از همه اینه که یه جوری هم حرف میزنه که انگار واقعا بازیش خوبهالبته بعضی از دوستان اینقدر دروغ های مبنی بر تقلب گفتن که خودشون هم باورشون شده واقعا بازیکنای بزرگی هستن
یه عده از عزیزان هم هستن که میان رو اکانت های مولتی دفاع میسازن و یهو میری میبنی 1 میلیون دفاع رو اکانت جمع شده، گندمش هم با غارت همون مولتیا جور میکنه. یعنی اینقدر این قضیه مثل خوره افتاده تو مغز بعضیا که فقط برای مولتی بازی میان بازی میکنن.
اینو میگم نپرسین کی بوده، ولی یه بنده خدایی که خیلی هم مدعی هست و بنام، بهش گفتم بیام فلان سرور بازی کنیم. اکانت هم من برات جور میکنم. اولین کلامش: چندتا اکانت میتونی جور کنی؟ 10 تا مولتی میخوام حداقل![]()
بهش میگم مسلمون حالا مولتی میخوای، 2تا، 3 تا چه خبره 10 تا؟!! میگه خو باید دفاع بسازم، رید بکنم، دهاشونو چیف کنم بعدا و.... اینم یکی از بزرگترین بازیکنان و لیدرهای مطرح همینجا!!
مولتی اکانتی به هرشکل و بهانه ای که باشه، تقلب در بازی محسوب میشه. هیچ حرفی نیست. یه جوری شده شرایط کسی که از مولتی بازی بدش میاد هم مجبور میشه مولتی بازی کنه، وقتی بحث رقابت پیش بیاد، تقلب رقابت عادلانه رو بهم میزنه. لذا اگر در سطح بالا همه تقلبات رو ریشه کن کنیم، کیفیت بازی بسیار بهتر خواهدشد و بازیکنا بیشتر به فکر بازی کردن میفتن تا مولتی بازی.
منتهاش برخورد باید در سطح هماهنگ و همگانی باشه. نه اینکه یه جا برخورد بشه یه جا نشه. همه جا مثل هم.
اگر میخواین برخورد جدی داشته باشین، هماهنگ و محکم باشه اقدامتون که تا حد امکان عدالت برقرار بشه