-
فروم چقدر جالب شد :))))) ببین کی این جاس !!! استــــــــــــــــــــــ ــــــاد ! مکالمه آخرمون رو یادم نرفته :) یادمه دوباره به این ختم شد که من گند زدم تو این بازی :)))) آقا جدی یه سوال ! یا بازی میکنی کنار ما ! یا افتخار نمیدی ! جدی چه حوصله ای داری فروم جایی که نیستی رو میخونی ! والا طبق فرضیه شما که برمیگرده به ریست شدن 2 دقیقه ای سرور ، این 72تا اتک که کمتر از 3 4 ساعت رو هر ناتار میخوره بازم این سرور جواب نمیده :) تا حدودی هم باگایی که استفاده میشده ، تو این سرور برداشته شده ، حتی گریز همه دها هم برداشته شده :) در مورد رید عمو شایان ، به خاطر مختصات بالاش یه کمی به مشکل خورده ، شما که اکانت رجیستر شده ت هس تو سرور ، کاری نداره که ، یه تست بگیر ببین مثلا راس ساعت 2 منابع میده یا نه :) کی داره از این نحوه رید زدن شما استفاده میکنه ، لطفا اسمش رو بگین چون ندیدم از مریدان شما تو این سرور کسی اعلام حضور کرده باشه ، خبرش رو دارم که خیلی از عزیزان دارن بازی میکنن تو ج.ش بی سر و صدا ولی فک نکنم سعادت همکاری با شما رو داشته باشن :) بعد این همه سال هنوز دنبال ثابت کردن خودتی !؟ یادته دعواهامون !؟ دعوات با عارف !؟ همه ش سر این بود که چرا بازی یاد بقیه میدیم :) چرا باگ ها رو میگیم ! چرا نرم افزارایی رو که مصرف میکنیم به بقیه میدیم :) خوشحالم که الان دوس داری بازی که میکنی با کسی باشه که اندازه شما امکانات داشته باشه ، چیزایی رو که بلدی یاد میدی :دی البته هنوزم فک میکنم اگه بازی کنی چیزی به کسی جز دوستانی که تو تیمتون میاد نمیگی :) بعد 5 6 سال هنوزم میگم ، هر سروری ، هر جا که بگی ، با سرعت نرمال من میام :) یادمون نره به جز مقدماتی ( یادم نیس چه سالی بود ) جلو هم بازی نکردیم ، که خودتم دیگه انقدر پنل و گند کاری رفیقات علنی داشتن استفاده میکردن ول کردی ! ولی من کاملا دوس دارم یه سرور بریم ، به عنوان آخرین سرور بازیم ، با هم دیگه یه کم حال کنیم :) یادته شب آخری که حرف زدیم و منجر به فحش و فحش کاری شد به من گفتی دوس دارم همه چیو نمایش بدم !؟ آیا اینکه بیام تو فروم بنویسم ، هر کی دوس داره بیاد تاپ رید به من بگه ، هر کی احساس میکنه کس با احساس غرور ال کرده به من بگه ، من این طوریم ، من اون طوریم و ... ، جز نمایش حساب نمیشه !؟ از قدیم الایامم خیلیا یه دفعه اومدن وسط یه سرور که بازی نمیکردن گفتن یه اکانت بدین دست من اینو شخم بزنم بدم دستتون ! امانتیجه :))) فرقش اینه یه سری چیزا رو دیگه حوصله شش رو ندارم ، اتکا که بالا 4 5 تا میره دیگه اصن چک نمیکنم ، اینسرتم نمیکنم ، دف میریزم =)))) وقتی به بازی دیگه علاقه ای نداری این مشیه که حتی حال نداری بشینی یه لانچ سیم بزنی :دی آقا ما حقیقتا کار و زندگی داریم ، ترا هم اومدیم واسه خنده ، واسه دور همی ، چی بوده که بهش نرسیدم ! خودت بگو :) تاریخ و گذشته هیچ کسی رو نمیشه عوض کرد :دی با یه 2 2 تا 4تای ساده میشه فهمید که من اصن اکتیو نیستم :دی خودتم میدونی اگه اکتیو باشم هر چقدرم پوش تو سرور زاد باشه تو تاپ ، 2برابر رنک 2 رید میدم ، لیست فارم من اول سرور یه بار ادد شده و تا به امروز فقط یه ویرایش کلی زدم 3 4 بار تعداد رو زیاد کردم :) 1منا ، یه دونه فارم هم دستی ادد نکردم چون نه حوصله دارم نه وقتشو :) یکی از کسیایی که خیلی به مسئولین میگفت و فشار میاورد اینجا هم که رید اتومات بذار خود من بودم :) همین طور عارف ، همه مدارکشم موجوده :)
در هر صورت ، همین 3 4 نفری قبل از علی 2113 که پست گذاشتن ، همه شون همونایین که میومدی تو روم ریدکال و حرف میزدی باهاشون ، همه شون میشناسن شما رو محمد عزیزم ، اگه خواستی نظر اونارم بپرس ، و اینکه از 10 نفر تاپ 5 تاش تو جنوب غربن ! یدون اینکه من یه ثانیه وقت بذارم واسشون ! این یعنی تک تکشون میدونن چی کار کنن :) در هر صورت خوشحال شدم از احوالاتت با خبر شدم ، درسته تو مکالمه زیاد یهو فاز برمیداری ، ولی خودتم میدونی ، با اینکه بازم بحثمون شد و ترجیح میدم دیگه مکالمه ای با هم نداشته باشیم ، ولی همیشه سلامتیت واسم مهم بوده ، ایشالا هر جا هستی تنت سالم و با طراوت باشه !
اما میرسیم به علی عزیز ! آقا شما تو کل ج.ش ، یعنی با دفی که برای نوید از ش.ش اومده حتی ، حساب کن ، به من لینک بده ، اگه کل ج.ش 600کی دف داشت ، من اکانت خودمو به اضافه 5تا کتیبه یونیک میدم بهت :))) مرد حسابی این چه حرفیه میزنی :دی یعنی تو پنجاه و اندی ساعت که شما تایم داشتی دف بریزی ، یهو 2 ساعت آخر که تایمت میرسیده بن شدی :دی چون میگی صب قبل رفتن سرکار بن شدی ، اتک هم که 10 صب لند شده ، من فرض رو بر این گرفتم که شما ساعت7 8 صب رفتی سرکار ! حالا یه سوالدیگه ، 600 کی دف که داشتی ، یه 100کی هم تو سوگل , clock ما فرض میکنیم ، همر هم که قطعا داری :) ، چجوری گندم میدی به اینا !؟ با ریدت همخونی نداره گل من ، مولتی هانتر پاسخگوی چی باشه !؟ کمتر مولتی بازی کن ، کمتر اکانت بساز ، کمتر کپ مولتیا رو رید کن که بن نشی ! چطور ما بن نمیشیم !؟ اتفاقا نسبت به چیزی که میبینم و خیلیا هم دارن اعتراض بی مورد میکنن ، خیلی هم سفت جلو مولتی بازی رو نمیگیرن ! دوستت رو که دیدی ، کپ خودشو مولتیاش خورد ، الان کپش 2 ماهه پاپش 632 مونده :| اقا من 5تا دونه کاتا خالی میخوام بزنم یکی دو لول بیاد پایین یه چیزی این 632 تغییر کنه :| واقعیت همینه دیگه برادر ، شما هم کاری نداره مولتیاتو دراریم ، یه کراپ فایندر رو مختصات کپت بزن ، هر کی تا 100 خونه هست ، بلا استثنا مولتی شماس ! الان مولتی هانتر بیاد چه پاسخگویی باشه !؟ که چرا شما رو به خاطر استفاده از مولتی اکانت بن کرده :| !؟ نگنه جاییزه میخوای یه 4 تا کپ لول 20 150% هم بهت بدن !
پ.ن : من نمیدونم ، داشتم با عمو شایان حرف میزدم چی شد دوباره کل کل شد :|
پ.ن : بهترین جمله فروم این سرور رو که تا به حالا خوندم این جمله بود به نظرم ! هیچ وقت فک نمیکردم سهیل یه همچین چیزی بلد باشه بگه :)))))) :

نوشته اصلی توسط
MR Raptor SoheiL Samouray
ایا علی حقش را از مولتی میگیرد؟
ایا مولتی یک جنگ یونیک دیگرد به علی میدهد؟ ( مخصوصا این =)))) )
ایا شایان ریدش تغییر میکند؟
(
پ.ن : سر حرفم هستم اگه 600 کی دف نشونم بدی ، یه بار دیگه هم میگم واسه کل ساید ، اصن دفاع ش.ش هم که سرازیر شده پایین قبول دارم :دی
پ.ن تکراری وا اطلاع از قوانین :
§1 رمز اکانت، ثبت نام و مالکیت
هر بازیکنی تنها می*تواند یک اکانت در هر جهان بازی (سرور) داشته باشد.
با تشکر
ویرایش توسط The UnderTaker : 08-27-2016 در ساعت 07:08 AM
دلیل: تکرار پست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن