نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آموزشی تاپ غارت اگر دنبالش باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود

آرش جان من متوجه نشدم بالاخره چیکار کنم.

در مورد کپ ته مپ زدن که عرض کنم خدمتت همونطور که خودت گفتی این اکانت برا من نیست زمانی که من تحویل گرفتمش همینجوری بود7تا ده داشت هر کدوم یه گوشه مپ توی هر کدومش هم 10-15 کی فقط گرزی داشت نه چیز دیگه ای و فقط ساخته شده بود برای مدال هجوم و مدال غارت. کسانی که با من بازی کردن تا حالا کپ دور تر از 75و-70 از من ندیدند

توی همون لینکی که گذاشتی جمله اولش برائت جستم از کسانی که میرن ته مپ

هنوز تحلیلگر سایت سابق فعاله توی امضای محسن ما ؛هم سرورهایی که بازی کردیم هست برین توی تحلیلگر اسم سرور رو وارد میکنید و اسم اکانت؛ هنوز آمار هست

من خیلی صادقانه الان پست گذاشتم یکی راهنماییم کنه اگر بلدی بسم ا...

اگر هم بلد نیستی که هیچ چون شما من همیشه میبینم توی تاپ رید هستی ولی توی تاپ مهاجمین نیستی چه الان که هممه درگیرن و تاپ 10 به خاطر درگیریهاس ، چه اون موقع که امن و امان بود شما توی تاپ مهاجمین نبودی ولی همیشه تاپ غارت بودی ولی بر عکس من از وقتی تحویل گرفتم اکانت رو توی تاپ مهاجمین هستم به خاطر پراکنده بودن دهکد هام ولی توی تاپ غارت نیستم.

نمیخوام بگم مولتی میزنی ولی خوب میزنی، چون همیشه غارتت بالاس تلفاتم نمیدی

میشه به همه دوستان یاد بدی چه جوری میزنی که همیشه تاپی؟

سربلنـد؛پیــروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: این پست کل کل نبود صرفا در خواست آموزش عملی زدن هستکه از شما درخواست دارم جهت بالا رفتن سطح فنی من و دیگران آموزش بدید.

پی نوشت2: احتمالا هفته دیگه بیام شهسوار اگه هنوز اونورایی بیام پیشت
    اگر کسی بخاطر چکمه یونیک توی تاپ رفته کسی که چکمه نداره و میخواد بره توی تاپ بگه من همه رو راحت کنم
    فردا یه سر میزنم اگر کسی که میدونه دوست نداره دیگران بدونن من مشکلی ندارم یاد بدم

محمد

- - - Updated - - -

آقا شایان اگر سرور خوبه که همه خوش بگذرونن.
    اما اگر هنوز ادامه موارد مربوط به من باعث ایجاد افت شده
    لطف کنید بگین من با اینکه نوعی افت محسوب میشم اما دفع افت هم در توان دارم
    یه اکانت با یه ریزه مخلفات کافیه
    تصمیم با شماست و احتمالا تا فردا پست هارو چک میکنم
    روش غارت هم اگر ادعایی وجود داره و احساس غرور(به خاطر روش اختراعی محاسباتیشون!) غلبه کرده به بازیکنی، میتونم راهی رو که به اون شخص گفتم رو اینجا بنویسم تا همه بتونن به خودشون ببالند

موفق باشید
    محمد
    و احتمالا
    دیوانگی: تکرار رفتار قبلی ، اما توقع نتیچه بهتر ! »انیشتن«

2. تشکر l0l:D, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن l0l:D, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    اقای امید این مسخره بازیا چیه در میارید اگه میخایی سایتی رو اداره بکنی حداقل جزئی ترین حقوق پلیراتو رعایت بکن این یعنی چی که میایی ای پی منو بخاطر استفاده از بات بان میکنی 10 ساعت اخه کدوم ادم حسابی میاد با رید اتوماتیکی که سایت گزاشته باز از بات استفاده میکنه ما بچه های اس ای اومدیم هفتگی تمام اکانتامونو میدیم یک نفر بزاره رو بات خوب این جرمه؟ این دیگه کجای قانون نانوشتهاتون هستش که منو بان ای پی میکنید امروز صبح قبل از رفتن به سر کار اومدم دفاع بریزم تو کپیتال اکانتم تو ال1 روی اکانت guns n roses میبینم ای پی من بان شده هیچی دیگه اومدن جنگ منحصر منو بردن حالا کی میخاد جواب بده ؟ شما؟ مولتی هانر؟ خوب بیایید جواب بدید خسارت منو بدید
    ااااااه خستگی کل روز کاریمو با دیدن گزارش حمله تو تنم گزاشتید اخه اکانتی که خودش 600ک دف شخصی داره چرا بایذ اینجوری کتیبه بده؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها خسته نباشید میگم به همتون ولی این مسخره بازیو من حتما پیگیرش میشم تا به نتیجه برسم که دوباره تکرار نشه اخه اکانتی که خودش 600ک دف خود اکانتشه و کتیبشو بزنن زوره اون هم از 48 ساعت فاصله

4. تشکر l0l:D, M3nTaL, SALT تشکر نمود
    پسندیدن l0l:D, M3nTaL, SALT پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali 2113 نمایش پست ها
    سلام
    اقای امید این مسخره بازیا چیه در میارید اگه میخایی سایتی رو اداره بکنی حداقل جزئی ترین حقوق پلیراتو رعایت بکن این یعنی چی که میایی ای پی منو بخاطر استفاده از بات بان میکنی 10 ساعت اخه کدوم ادم حسابی میاد با رید اتوماتیکی که سایت گزاشته باز از بات استفاده میکنه ما بچه های اس ای اومدیم هفتگی تمام اکانتامونو میدیم یک نفر بزاره رو بات خوب این جرمه؟ این دیگه کجای قانون نانوشتهاتون هستش که منو بان ای پی میکنید امروز صبح قبل از رفتن به سر کار اومدم دفاع بریزم تو کپیتال اکانتم تو ال1 روی اکانت guns n roses میبینم ای پی من بان شده هیچی دیگه اومدن جنگ منحصر منو بردن حالا کی میخاد جواب بده ؟ شما؟ مولتی هانر؟ خوب بیایید جواب بدید خسارت منو بدید
    ااااااه خستگی کل روز کاریمو با دیدن گزارش حمله تو تنم گزاشتید اخه اکانتی که خودش 600ک دف شخصی داره چرا بایذ اینجوری کتیبه بده؟

- - - Updated - - -

سلام بچه ها خسته نباشید میگم به همتون ولی این مسخره بازیو من حتما پیگیرش میشم تا به نتیجه برسم که دوباره تکرار نشه اخه اکانتی که خودش 600ک دف خود اکانتشه و کتیبشو بزنن زوره اون هم از 48 ساعت فاصله

:دی بهونه ها شروع شد

6. تشکر sw team, Basilous, Insomnia تشکر نمود
    پسندیدن sw team, Basilous, Insomnia, BluR پسندید
    نپسندیدن l0l:D نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع