-

نوشته اصلی توسط
Omid
متاسفانه دوستان متوجه، تعریف تخلف مولتی اکانتی نشدن و اون رو با پوش منابع اشتباه گرفتن.
این مجازات برای اکانتی که به صورت مولتی (با جانشینی یا آیپی خارج از کشور) داره ازش منابع پوش میشه اجرا میشه.
پس ربطی به قضیه ای که کاربر Shaniz یا Zeus فرمودند نداره. هر اکانتی که تخلف نمیکنه می تونه کل منابعشو پوش کنه و مولتی هانتر هم بهش کاری نداره.
پس لطفا دقت کنید این دوتا مسئله باهم اشتباه نشه.
دراین قانون گفته نشده که پوش تخلفه گفته شده جلوی پوش اکانتی که پلیر نداره گرفته میشه. به این معنی که فقط اکانت هایی که پلیر دارند می توانند پوش کنند. پس مسئله به کلی فرق میکنه.
حب پلیر شب اکانت sukhoi که پلیر شب اکانت من توی سرور های i3 و g3 و فینال 25عید پارسال بود از آمریکا آن میشه! ثابت بودن آیپی ایشونو دیگه چی میگین؟ توی 2سال فک کنم براتون ثابت شده باشه که پلیر شب ما از آمریکا آنلاین میشه (این رو از رنج آیپی و شرکت ارائه دهنده isp هم میشه فهمید)
امیدوارم آنلاین شدن ایشونو به مولتی اکانتی و دور زدن آیپی ها ربط نداده باشین
اگه واقعا میخواین جلوی مولتی اکانتی گرفته شه با کمی درایت میشه جلوشو گرفت (بنده پیشنهاداتمو توی پیغام خصوصی براتون میفرستم)
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن