نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
راستی الان پستمو خوندم ، دیدم یه مرد خیلی بزرگ توش جاموند ، یه ورزشکار که جمعه ها با روستا رفتنش پدر ما رو دراورد :دی همری که شاید اگه کمکش میکردم بزرگتر از این حرفا میشد :دی شاید مقصرش من بودم ولی استفاده خوب شد از همرش ، شاید بهترین استفاده تو سرور رو داشت ، محمدرضا Spartan عزیز که نمیدونم چرا یادم رفت تو پست بالا ، شاید میخواستم جدا تشکر کنم هی میگشتم دنبال جاش ، داداشی دمت گرم ، حتما یه جمعه میام سمتت به عشق خودت که بریم روستا با هم :دی
سلام
سلامی به بزرگی مرام و معرفت دوستانی که یکسال از عمرمون در کنارشون بودیم و بهترین خاطرات رو تو بازی برامون رقم زدن

ارش جان حاجی درسته پست جداگونه زدی و یه افتخاری بود برای ما ولی راضی به زحمت نبودیم و یه تشکر ویژه از صمیم لقب ازت میکنم بابت اینکه از زندگیت زدی تا بازی برای ما به بهترین شکل جلو بره

از اینکه این سرور به این خوبی تموم شد واقعا خوشحال شدم اینکه در کنار دوستان بودم برای من یه دنیا ارزش داشت هر کمکی خواستیم دریغ نکردن ومارو هم تحمل کردن همتون رو دوست دارم و عاشقتونم

اگه بخوام اسم ببرم یه پست باید طومار بنویسم و از همه دوستان تو سرور تشکر کنم

از اینکه روستا رفتن و بقیه دردسر های مارو تحمل کردید شرمندتونم ولی خداییش خیلی خوشحالم که به خوشی و خرم دفتر این سرور هم به خط پایان خودش رسید اولین سروری هست که توش هم رفاقت بود هم رقابت و در اخر طوری شد که هیچ کس بی نتیجه نره و حداقل یه مدال افتخار همراهش به عنوان یادگاری و خاطره داشته باشه

قربون همه بامعرفت های سرور

محمدرضا SpaRtaN