نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 904

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور k1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Talking الووووووووووووو

سلام خدمت یکایک عزیزانی که تو این یه سال چه تو شمال چه تو جنوب ما رو تحمل کردن

طبق صحبتای انجام شده و تعداد پلیرهای آنلاین و همین طور رفاقتایی که از سالیان پیش و از آی آر بین بچه های شمالی و جنوبی بود ، تصمیم بر این گرفته شد که دشمن شاد کن نباشیم و سرور رو به انتها برسونیم در کنار هم دیگه ! به این ترتیب این سرور که از قضا بدترین سرور عمرم بود ( تنها خوبیش این بود که کنار شما عزیزان بودم ) از نظر من پرونده ش مشخصه و انشاالله در ادامه با تشکیل یک اتحاد برنده خاتمه ای خوش بر تمام خاطرات تلخ و شیرین این سرور میدیم ! طی این یه سال خیلیا از آب گل آلود ماهی گرفتن و خیلی ها هم بودن که به جرگه دوستان خیلی خوب ولی محدود من اضافه شدن ! همین طور بودن عزیزانی که بعد از چندین و چند سال مجدد پیداشون کردیم !

عزیزانی مثل مریم و عباس All Stars و رضا آروشای عزیز و رضا TNT عزیز و مجید و بهزاد و صمد Ghost Warrior و رضازوج عزیز و مابقی عزیزانی که یادم رفت !
    عزیزانی مثه حسین All Stars یه حسین کاتای خودمون ، عزیز دلی مثه ممد Owldark که خیلی اتیکتا بهش بستن ولی مثه مرد پشتم بود و دمش گرم که دیدم املای بازی رو خوب بلده ! پلیری که تو سرورای سطح خیلی بالا دیده بودم بازی خودشو تیمش رو ! مصطفی عزیزم که بعد از کتیبه ها تو 2تا سرور 6 و 2 افتخار هم بازی شدن با خودش و خانومشو داشتم و خیلیای دیگه !

از عارف عزیزم تشکر میکنم که 90% علت بازی کردنم اینه که باهاش تلفنی در ارتباط باشم و سوژه واسه صحبت داشته باشیم ، عارفی که با علی خونی تنها کسایی بودن که در نبود فرشید تونستن تا حدودی خلائش تو زندگی رو واسم پر کنن ! از حسین Xman و دوست جدید گلمون آقا برهان گل که روی اکانت espartakoos بود و این سرور با اینکه اولین سرورش بود واقعا از خیلی از اساتید بهتر بازی کرد ! حسین Xman هم که رو Hellboy ترکوند ، با 2ماه تاخیر اومد ولی دست پر اومد ، دمت گرم بدون گلد یه همچین پاپ و دفاعی واقعا هنر میخواد !
    تشکر از همه عزیزانی که بین راه ول کردن ما رو رفتن بنا به هر دلیلی عزیزانی مثه ، ممد insomnia و میلاد 200t و حافظ بدزات و جابر و دونا و مانی و نوید و سهیل پرزیدنت و سهیل رپتور و سعید خسروی و حمید Swteam عزیزم و علی و آرش کلن و مسعود Brain که بین راه ولمون کرد و دلمم براش تنگ شده و خیلیای دیگه که ذهنم یاری نمیده !
    یه تشکر هم کنم از اکانتیی که در حد توانشون کمکمون کردن مثه old wolf , awsal , levin , xyster و مابقی عزیزان که تا جایی که تونستن کمکمون دادن !
    یه خسته نباشید به بچه های جنوب بگم ! به سجاد و صادق که میدونی خیلی جاها تنها و دست خالی موندن و ادامه دادن ، من خودم به شخصه اگه پلیرای سایدم کم باشه ول میکنم و خیلی طاقت ندارم تنهایی همه کارارو ردیف کنم ! دمشون گرم وقت گذاشتن ! تشکر از اکانت hanzale که با اینکه کپ و نان کپش خورد مردونه وایساد و ادامه داد ، تشکر از عمو پژی گل که هنوزم ناراحتم از نبود نانکپش که مطمئنا اگه لینک میگرفت حالا حالاها اینجا کسی نمیتونست اندازه ش همر بکشه ، تشکر از mori khabis که هر کاری میخواستیم بکنیم اولین نفر این دوست گلمون میومد توذهنم ، علی ستاره ها که واقعا سنگ تموم گذاشت ، بچه های mr.myth و مجتبی و سیاوش و همه عزیزانی که این یه سال کنار ما بودن ، اکانت umaster که حذف نکرد و مردونه بازیشو کرد همین طور Rain wolf و خیلی عزیزانی که به خاطر سعادت کم من از زیر دستم در رفت اسماشون !

ایشالا که همگی تو زندگی واقعی موفق باشین ! ازتون خواهش میکنم هر سرور که تموم میشه تمام کینه هاشو خاک کنین و فقط رفاقتا و خاطرات خوبشو جابجا کنین ببرین سرور بعدی ! یادمون باشه یه بازی هست تو گروه Entertaiment که به معنای سرگرمی است و در شاخه Games که بازی هستش بخش میشه ! سرگرمی برای شادی هست نه برای حرص و جوش خوردن ! لذت ببرین و نذارین به زندگی واقعیتون لطمه بزنه !

تو سرور کی 1 هیچ کدوم از 2 طرف از نظر من برتری نداشتن و بازی به نوعی برابر جلو رفت ! فکر کنم دلیلشم واضح باشه ، کمبود پلیر ها بعد از میدگیم ! در هر صورت لذت بردم از کنار شما بودن ها ! و این گونه نیس که بخوام بگم ما قویتر بودیم یا عزیزان در جنوب ! خوشحالم همه چیز به این ختم شد که دوستی های گذشته ریشه ش محکم تر شد و خیلی از کسایی که خارج از این سرور موش میدووندن به اهدافشون نرسیدن !

ببخشید باز طومار نوشتم ! خیلی خاطرتون عزیز واسم !!!

با تشکر
    ClubswingeR
    آرش :دی
    ویرایش توسط Arash :D : 08-22-2016 در ساعت 05:36 PM دلیل: دلیلی برای تشکر