نقل قول نوشته اصلی توسط shoshor نمایش پست ها
در مورد لینک های بالا یه توضیحی بدم که این دفاع رو بچه ها تو سه الی چهار ساعت اماده کردن یه تشکر ویژه میکنم از محمد صاحب اکانت که زحمتات بی دریغش قابل تحسینه و از یه محمد دیگه به نام محمد پیشاور که نصف کار ساید دستش هست و از اتکر و لانچر هر کی بوده دمش گرم همیشه هم ان دبلیو نمیخوره من که خوردم چون نوبی بیش نیستم ولی بقیه بچه ها هستن به هم کمک کنن

پی نوشت : میلاد دستت درد نکنه باعث زیبا شدن بازی شدی .
یه نکته تستی : بابا ساید 4 تا قسمته یکیش متا هستید یکی دیگه هم هست هر کی تونست بره اون ور - رو یکی کلید کردین . حالا ارش میاد .... میده .

با تشکر
آقا هي مي خوام پست نذارم نميذاره اين مصطفي كه!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما 2 روز پيش از اكثر بچه هاي شمال غرب اسكات كشيديم هيشكي دف نداشت به جز مستر چاوز و همين مصطفي (البته يه سري دف كو چولو هم بود كه ديگه حساب نكرديم) خلاصه اينكه اين دف هم كه پرونديم از 2 روز پيش همونجا بود بگي نه ميگم ميلاد بياد عكس بذاره
القصه ما از اين اتكها 2 چيز دنبال كرديم اول:زدن كتيبه دوم: پروندن دف شمال غرب
گزينه اول حيف شد ديگه شانس نداشتيم اما خدارو شكر كل دفشون پريد راضي شديم
حالا شچم اقا مصطفي به هر 4 قسمت نقشه سر مي زنيم خدا رو چه ديدي شايد خوشمون اومد چند تيكه زمين خريديم اونجام كشاورزي شروع كرديم البته اگه صفر نشدم

- - - Updated - - -

اي بابا باز كه يه ده Man.j رو بردن آقا بيايد بذاريد سر جاش من نگران مصطفي م ديگه نكنيد اين كارو الان باز مياد فكر مي كنه من برداشتم

- - - Updated - - -

اي بابا باز كه يه ده Man.j رو بردن آقا بيايد بذاريد سر جاش من نگران مصطفي م ديگه نكنيد اين كارو الان باز مياد فكر مي كنه من برداشتم