نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: نقد و بررسی سرور j3.t

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

م خالق زیبائیها

سلام و درود بر بازیکنان آزاده سرورهای دژکوب

بهتر دیدم با توجه به سئوالاتی که از بنده شده توضیحاتی تقدیم حضور دوستان بکنم

جناب آقای ماهان شما متاسفانه
    با تمامی تفاسیر بازیت از لحاظ شخصیتی مشکل داری،نمیخوام بحث رو به درازا بکشونم فقط از آقای امید ادمین سرور سئوالی دارم که آیا ایشان با ارائه این بازی بین جوانان قصد و یا هدفی از لحاظ آموزش فرهنگ جوانمردی و یا
    بـا مرامی را دارند یا فقط قصد کسب درآمد هدفشان هست که متاسفانه به نظر میرسد هدف دوم نزدیکتر به دید ایشان هستش چون پیگیر هیچ مورد بد آموزی در سرورهایشان نیستند البته خودم میدانم که
    حتی مطرح شدن این سئوالات بجز خنده برای ایشان ارمغان دیگری ندارد،شما با راه دادن افرادی مانند جناب ماهان هلسیکر در سرورهایتان فقط توسعه دهنده بازی با روش
    نا جوانمردانه،کثیف بازی و بی احترامی به بازیکنان پاک سرورهایتان میشوید
    شما یکبار چگونگی مدیریت خودتان را
    بین بازیکنان به نقد بگذارید حداقل از خیلی مشکلات خودتان و تیمتان باخبر میشوید و نیازی هم نیست که نتیجه را در اختیار عام بگذارید فقط وجدانن خودتان و تیمتان را
    اصلاح کنید
    آقای ماهان هلسیکر در تمامی سرورهائی که بازی کرده بجز به لجن کشیدن آن سرور
    با تمام حیله ها وفتنه ها و ناجوانمردیها
    هیچ ارمغانــی برای جوانان مـا نداشته و
    اگر قصد شما آموزش این موارد به جوانان کشورمان میباشد بسیار موفق بوده اید .
    ایشون حتی با به نام کردن ایمیل اکانت خودش بنام جناب پرشین فایتر یا چیز دیگر که در خاطر ندارم از حالا قصد دلبری و چابلوسی ایشان را برای سرور های بعدی بعنوانِ
    تامین کننده گلد دارد که چه ساده هستن ایشان اگر اینکار را بکنند و آقای ماهان را در کثیف بازیهایش یاری دهند
    من نمیدانم کی این بازیکنان بخود خواهند آمد و اینگونه بازیکنان را مانند سرور قبل که ایشان حذف نمودند از خود خواهند راند و
    چه وقت ادمین محترم اینگونه جاهلان بد آموز را از سرورهای خودش حذف خواهد کرد .
    جناب آقای امید همه ایشان را
    دست پرورده شما میدانند و دیگر خود دانید که اسم خودتان را چگونه پاک کنید .

برای همه پاک بازیکنان سرور آرزوی بهترین ها را داشته

پاینده، پیروز و سربلند باشید
    عطا

این هم نمونه ای از توان بالقوه آقا ماهان
    که بازیکنان بدونن با چه افرادی بازی میکنن
    فقط یک عده جاهل و نادان
    عدم دریافت نامه حتی تحمل نامه جوابیه رو هم نداشت!!!!!
    [ ویرایش شده توسط مدیر ]
    - - - Updated - - -

آقا امید حالا ببینم با این اکنت به اصطلاح برنده سرور وجدانن چگونه برخورد میکنید
    یک اختار معمولی حتما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
    یا شدت عمل خواهید داشت که بعید میدونم از این همت ها بخرج بدهید انشالله که اینطور باشد

- - - Updated - - -

سلام آقای مدیر میزاشتی این جوانان مملکت بفهمند برنده سرور چه شخصیتی داره چرا متن نامه ایشان را حذف کردید ودر حقیقت صحه به گفته من گذاشتید حالا ببینیم برخوردتان چه خواهد بود با ایشان؟؟؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط BariSH_N : 08-16-2016 در ساعت 02:07 PM دلیل: گذاشتن نامه خلاف قوانین انجمن هست