نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

والا من که افتخار هم بازی شدن با شما رو یه کی 1 داشتم یه اینجا !(ویرایش شده توسط مدیر ) اتفاقا اگه من لال شم ، چون جنبه ها در سطح بالایی نیس ، لب به مزاح میگشایین ، برای همینه که اومدم سراغت ، تارگت ندادیا =))))) دمت گرم که انقدر دف داشتی که تو 48 ساعت چکمه رو جابجا نکردی ما زدیم =)))))) خیلی خوبی ، عالی هستی ، اینا رو ولش ، اکانت چن ))) !؟ داداش گلم ، من اصن تایم واندر بازی رو دوس ندارم ، تو همین میدگیم ، مثه همین شما ها رو میزنم بعدم میرم دنبال کارم ، گفتم از کیا بپرسی ، حالا شمایی که ممدو مسخره میکنی ، من از سال 87 اینا میشناسمش و میدونم بازی میکرده ، شما چی )))))) آفرین پس با بزرگترت شوخی نکن شما ، کماکان منتظرم نشونم بدی چکمه به چه درد میخوره )) اینجوری که دوستان میگن کپت ید طولایی در 0 شدن داره =)))) سرورایی که کپتون 0 نشده رو لطفا نام ببرین =)))))) تو رو خدا منو نزن با بیگ همرات se اگه پلیر نداره چجوری انقدر همر داره پس =))))) الان شما حضور داری دیگه !؟ یعنی بزنیمت ، خدا بخواد از سالیان قبل که ول نکرده بودی اکانتو =)) !؟ اگه نت نداری یا حضور نداری یا هر چی بگو در جریان باشیم ))) 100-0 من =))))))))))))))
    ویرایش توسط BariSH_N : 08-13-2016 در ساعت 11:23 PM دلیل: خلاف قوانین انجمن

2. تشکر sw team, shoshor, Basilous تشکر نمود
    پسندیدن sw team, shoshor, Basilous پسندید

کلمات کلیدی این موضوع