نقل قول نوشته اصلی توسط l0l:D نمایش پست ها
والله تا اونجا که یادمه سرور e1 هم با حقارت باختید از 0 کردن چیف کردن تک تک دهای sw و اینسرت 100 کی تبر (در مقابل 20 کی تبر اینور) ازیکی از اکانت های sw تو سرور e1 و خفت شدنش چون اینسرت شکن لامصب همر بود(اینم از این که میگی همراتون لنگ دمپایی بود :دی هنوز رکورد این قسمت دست ساید شماست از خفت شدن :دی
سلام نوید جان خوبی ؟
کاری به کل کل کردنت یا هیچ چیز دیگه ای ندارم ..
این قسمت از حرفات فکر کردم راجع به من بود گفتم بگم که 110کی تبری اینسرت زده بودم ..
آخرین همر جنوب غرب بود هیچکس هم توی سرور بازی نمیکرد.
خدارو شکر کسی هم منو نمیتونست بزنه..
این پلنتون هم اینسرت شد .

در ضمن زدید دمتون گرم ولی اونی باید بنازه بهش که زد همرو صفر کرد ... نه تو که تایم کتیبه توی مولتیات و اکانت safine دف ریختیم سزارات دیوار شد بازیو ول کردی
نه تو که تایم نقشه کپت لینک سبز صفر شد اگر بودی که بودی اگر نبودی پس دربار زمانی حرف بزن که بودی توی سرور ..
کل کلت توی اون سرور با منو هومن نکبت بود نمیدونم چرا نموندی با اون همه پوش بازم تاپ رید پایین اکانت ما بودی

به همه گفتم به تو هم میگم دوست عزیز کل کلی داری از سروری که توش هستین لینک بزارین نه یک سرور دیگه

پ.ن : همری که صفر کرد از اکانت مصطفی بینام بود . لانچر شایان بود .. نوید جان تو دقیقا کجا بود؟ فکر کنم گندم همرارو اوکی کردی ..
در ضمن 4 تا همر بلند شد توی اون پلن .
پ.ن 1 : ببخشید ولی دوستان از اتاق فرمان میگن J1 که درگیر بودی اونجا هم کپت صفر شد ..
پ.ن 2 : داخل بازی روبه رو هم اما خارج بازی به قول میثم بریم دوتا ..
پ.ن 3 : پست میزاری همه رو تارگت نکن . یکی یکی کل کن ))
بازم ببخشید توی سروری که نبودم پست گذاشتم. اما هر لحظه بخوام هرجا لاگین میکنم چه NE چه Se چه Sw و NW ..
با تشکر