-

نوشته اصلی توسط
shoshor
دوستان لطفا بیان لینک بزارن - دوستان اس دبلیو رو میگم

نوشته اصلی توسط
Drakan
خدایا این دوستانی که موجب شادی و خنده ما میشن رو ازمون نگیر

نوشته اصلی توسط
.SpaRtaN.
محمدرضا SpaRtaN
سلام
یه تشکر ویژه من دارم اتفاقا از همگی ، با این که مثلا زیر 12 ساعت اتک رو یکی هس ، من میرم شام کسی غر نمیزنه
))
یه خسته نباشید میگم مجدد به این دوستمون که باز یه 48 ساعت نخوابید تا انقدر دیوار بشه مجدد :|
خدایی یه سوال ، یه ربع میام اتک لانچ میکنم میرم ! 250کی گرزی لینک سبز چیف میشه !! بدون یه دونه فیک ! چجوری انقدر دیوار میکنی آخرشم چیف نمیتونی کنی !؟ مردونه رکورد زدی ، تویی که انقدر مدال دوس داری باید بگیم یه مدال بذارن مسئولین واست مثلا بیگ هویج سرور
))
با تشکر از اینکه دیگه همر علی ستاره های عزیز رو رم و کاتای لخت کردی دوست عزیز ، میدونی رم رو باید برای چی و در چه زمانی مصرف کرد !؟ به راستی چرا تو اتکا از رم استفاده نمیشه :|
این جمله معروف من رو که عزیزان یادشونه ! این بار میخوام واسه یه نفر بگم ، چون هم سایدیاش و سایدش واسم عزیزن ! این نوجوون سوپر پلنر ما ، به راستی از کی ( چه کسی ) رم ( دژکوب ) میگیره !؟
)))) سوال پیش آمد مجدد !
حالا همه اینا به کنار ، اینو کجای دلم بذارم آخه
))))
Darimmage enghad sooje.jpg
پ.ن : آقا من احساس میکنم اگه بیام بگم یه 5کی گرزی خفت شده تو این اتکا ، این دوسن نوجوونمون میاد اینجا رو رو سرش میذاره
)))
پ.ن اصــــــــلــــــــــــــ ــــی : با لـــــــحــــــــــن منـــــــــــــاســــــــ ـــب پست بذاریم !!!
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن