-
بنظر میاد رتبه یک مهاجمین هفته به خودش حمله کرده چون گزارش روی پایتختش اینو نشون میده من که گیج شدم دوستان با تجربه تر توضیح بدن لطفا
-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
بنظر میاد رتبه یک مهاجمین هفته به خودش حمله کرده چون گزارش روی پایتختش اینو نشون میده من که گیج شدم دوستان با تجربه تر توضیح بدن لطفا
سلام دوست عزیز
بنظر میاد ستون 5ام هستی.ب هر حال کارتو درست انجام بده.حداقل یه عکس بذار.
-

نوشته اصلی توسط
BluR
سلام دوست عزیز
بنظر میاد ستون 5ام هستی.ب هر حال کارتو درست انجام بده.حداقل یه عکس بذار.
شما کافیه بری روی پایتخت این بازیکن گزارشها هست چند بار به خودش حمله کرده یا دوست و جانشین اش این کارو کرده عزیز دل برادر ربطی به ستون پنجم نداره
-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
شما کافیه بری روی پایتخت این بازیکن گزارشها هست چند بار به خودش حمله کرده یا دوست و جانشین اش این کارو کرده عزیز دل برادر ربطی به ستون پنجم نداره
من از همین تریبون(هفته ی 14 سرور)اعلام میکنم اکانت بنده واقع در جنوب شرق(مختصات کپ:-113|66)می باشد.
خیلی دوست دارم ببینم ولی خب نمیشه گلم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
BluR
من از همین تریبون(هفته ی 14 سرور)اعلام میکنم اکانت بنده واقع در جنوب شرق(مختصات کپ:-113|66)می باشد.
خیلی دوست دارم ببینم ولی خب نمیشه گلم.
الان دیگه قابل دیدن نیست چون این بازیکن حذف کرد رفت ظاهرا یک نفر اومده بود نیروهای این بنده خدا رو زده بود به خودش
-

نوشته اصلی توسط
changiz khan
الان دیگه قابل دیدن نیست چون این بازیکن حذف کرد رفت ظاهرا یک نفر اومده بود نیروهای این بنده خدا رو زده بود به خودش
سلام
هیچ کدوم از این بحثا نبوده به نظر من
موقعی که ایشون رفت تو تاپ هجومی دقیقا داستان اکانت sorrow شد یکیم اومد تو تاپ دفاعی به خاطر همین سو تفاهم شد این وسط
ایشون واندرو کلین کرد
نشون به اون نشون که http://dejkoob.ir/ir/report/189899a633f همونطور میبینید واندر خالیه ...
حتی ما خواستیم بریم واندرو چیف کنیم ولی خوب دیدیم نامردیه و چند ساعت بعدشم این دوستمون http://l1.x.dejkoob.net/spieler.php?uid=714 واندر رو چیف کردن و تو اون بازه زمانی هیچ کسم نیومد تو تاپ هجومی چون اصولا باید یه 50 کا هجومی می گرفت هرکی کلین کرده بود ولی هیچ کس نگرفت ....
تا اینکه ایشونم حذف کرد ...
رامین نجفی
ir1 first round : philip9617
ts5.ir : baxshomal
tc8.ir :Black W0rld
ts9.ir : !seven
final: Zeus has return
l1:Game Over Team
C1 : Sooshiant(Holder Of the wonder)
BLACK W0RLD (holder of the Wonder)
bax shomal (Holder Of the Wonder)
Ernest