-
درود به همه دوستان

نوشته اصلی توسط
partizan
نیاز به آرشیو نداره شایان جان سرور j1 بود من اعلام آمادگی کردم که بیام جنوب شرق تو پروفایل اکانتم تو سرور فینال زده بودم !
آنقدر هم اومدن زنگ زدن و پیغام دادن و تو تلگرام پی ام دادن ما نرمال بازیم ! شما سه ایکس بازی ، شما بیای ما j1 نمیریم صبر میکنیم یه سرور نرمال باز شه ، گفتن ما نیومدیم !
اینجاست که میگن شهر که بی صاحب بشه ، قورباغه هفت تیرکش میشه (
)
آخه گل پسر اول سرور که اومدی تو j1 روی اکانت lotus بعد این که متوجه شدیم زدم فارمت کردم هم شما رو هم خانم آویشن عزیز که پا به فرار گذاشتین
نکنه میخوای اینم انکار کنی؟
اتفاقا ما هم ایشون رو دوست داریم ! زمانی که دوال اکانت آویشن بود بازیش خوب بود ! رو مارلبرو به عنوان دوال شنیدم بازیش افت کرد ناصر گذاشتش رو نیمکت ! از شما چه پنهون ببین بازیکن آزاده برای تیم ب اکانت پارتیزان جذبش کنم !
حتما میام ولی با این تعریف ها باعث نمیشه شهریه ات رو پرداخت نکنی ! 30 درصد تخفیف دادم بقیه اش رو واریز کن !
ما هم فارم دوست داریم ایشالله هرکسی اومد فارم شد اکانتش رو بذاره کل ساید استفاده کنند نه اینکه حذف کنه بره
انگیزه اینکه کنار ما بازی کنن خوبه ! کلا بعد از حمایت از کلیه پلیرهای ساید تست گرفته میشه اونایی که قبول شن میمونن تو اتحاد !
میخوای تیمت رو یه اردوی پیش فصل ببر سرور 1000 ایکس با آمادگی بدنی و ذهنی بالا بیان که خدا نکرده مجبور نشیم کسی رو کنار بذاریم
ما هم شما رو دوس داریم عزیز دلم 
من دوال ، خیالت الان راحت شد ؟ دلت خنک شد ؟
والا سرور فینالی که عرض کردی کلا فان اومدیم(بعد 8-9 سال) رو اکانت خانم آویشن
که دیدیم بنده خدا بازی بلد نیست دلمون سوخت نشستیم وقت گذاشتیم یکم بازی یادش دادیم - این د-خ-ت-ر معصوم اولین سرورش بود که رو اکانتش همر میدید ، همر که چه عرض کنم دمپایی...
در مورد اکانت مارلبرو هم که ، ناصر جان همه جوره تاج سر ماست و صاحب اختیار ما ، و افتخار میکنم تو j1 در کنارش بازی کردم...
سرور فینالی هم که در پیش رو هست معلوم نیست حضور داشته باشیم یا نه
اگر اومدم ، چون ناصر عزیز شما رو تحت حمایت گرفته سعی میکنم مثل سرور j1 که فارم شدی فرار کردی این سرور کاری باهات نداشته باشم ، به شرطی که مثل هر سروری که بازی میکنی وسط سرور نری زیر پرچم یکی دیگه .. 
ارادتمند
مهدی BlackSword
... آن خطاط سه گونه خط نوشتی:
یکی او خواندی، لا غیر.
یکی را هم او خواندی هم غیر.
یکی نه او خواندی، نه غیر او!
آن خط سوم منم
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن